Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale tak trzymać
:-)
:-) Moja ma butki tak do jesieni, potem trzeba znowu garderobę zapełnić
Hehe, śmiesznie brzmi 'szkoła' w wieku Twojej Najstarszej:-)
Też mi się wydaje, że Kuba do Ciebie podobny, ale ja tatusia nie widziałam, więc też nie wiem na pewno

Trzymam kciuki za brak okresu 5 sierpnia

szybciej mi się mówi :idziemy do szkoły: niż :idziemy do przedszkola: hehe Witajcie
Mieszkamy w jednym domu z kuzynem z żona i dzieckiem i wujem, tylko oni mają swoją połowę, osobne wejście w domu. Wujek mieszka w suterynach i ma problem z natury alkoholowej. A mama moja widziała ze wracał wczoraj pijany, więc poszłyśmy na dół do wujka pod okno, pukam ale śpi jak zabity, zaciagam sie i tak spalenizna czuć od niego, sie zdenerwowałam, przeszłyśmy między choinkami (nie chciało mi sie iść na około, dróżka) i poszłyśmy na górę do kuzyna, zbudziłam ich i mówię, że u jego ojca na dole chyba cos sie pali, ze pijany wracał. Kuzyn poleciał na dół i tak obiad sie grzał, zjarany na węgiel. Bratowa sie zdenerwowała też i powiedziałam że go chyba wy*******i z chaty. A ja choć zmęczona byłam takie miałam nerwy, pisze to teraz i całą sie trzese z nerwów. Nie chce nawet myśleć co mogło by sie stać jakbym nie kazała mężowi otworzyć okna i bym tego nie poczuła. Pal licho jakby gościu sie zaczadził ale jakby sie zajeło cos i zapaliło. Wujka pokój jest akurat pod naszym pokojem i zaraz obok ma kuchnie.
.
SALI, no nie smaruję kiedyś takich cudów nie było i żyjemy, smaruję ich kremem na każdą pogodę.
Co do włosków ja się wtrącę, mojej Meli też się plączą i przy czesaniu pryskam jej sprey taki jaki akurat mam w domu i ja używam, raz jest to Joanny, raz inny a najlepszy jest Gliss Kur, kupiłam kiedyś parę razy specjalny dla dzieci ale się nam nie sprawdzał, no i oczywiście po umyciu główki odżywka do spłukania i najpierw włoski na mokro rozczesane z odżywką i dopiero płukanie.
ANETKA po pierwsze jaka reakcja alergiczna skora odżywek wogule nie powinno się kłaść na skóre głowy a jak juz napisałam te dziecinne odżywki nie pomagaja no to sorry ale nie będę dziecka narażać na wieczne ciągnięcie i płacz przy czesaniu, w magiczne szczotki tez nie wierzę. Zresztą każdy robi co uważa za słuszne.
kocham tam jeździć 
hehe