Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no myślałam że się poszczam
...ooo ja tak stawiam że zaczniesz późnym wieczorem rodzić i urodzisz jutro nad ranem albo jakoś tak w nocy
:-)
ale ja biorąc pod uwagę mój poród to bym i do Poznania zdążyła 
...dokładnie ja od lekarza zawszę z 4minimum leki dostaje na szczęście mam fajną aptekę w której pani tłumaczy mi co od czego i do czego i sama sobie wybieram co biorę bo najczęściej połowa jest bez sensu

watpie w to ze zszefowa bedzie okey dlatego ze miedzy nia a mna jest umowa usta na pol etatu a umowa jest spinana na umowa zlecenie ( bo ja dostaje jeszcze alimenty od mojego ojca i nie moge zarabiac wiecej niz 200zl, a dzieki takiej umowie dostaje je) (...)
WitajCześćjestem tu nowa ... w niedziele zrobiłam dwa rożne testy ciążowe i oba wyszły pozytywne
początkowo bałam się powiedzieć mamie o tym ale następnego dnia powiedziałam i o dziwko była szczęśliwa
ja tez jestem
byłam w poniedziałek z rana u ginekologa ale nic mi nie powiedział kazał przyjść za 10 dni
wiec czekam z niecierpliwością
złapałam jakieś przeziębienie i nie wiem co zrobić żeby chociaż trochę lepiej się poczuć mam katar i ból głowy czy któraś z was była przeziębiona na początku ciąży ? jak się leczyłyście ? Miłego dnia
![]()
Ja na początku miałam straszny kaszel aż mnie cały brzuch na dole bolał dostałam od mojej gin jakiś syrop na przeziębienie dostępny dla kobiet w ciaży ale nie powiem ci jaki bo nie pamiętam bo nie wykupiłam ale wyleczyłam się domowymi sposobami właśnie ciepłe mleko miodek syropek z cebuli i dużo wygrzewania pod kołderką.