Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

U nas też teraz z tym gazem coś słyszałam , ale podobno dają komu im się podoba ..Nom szybko zleciało tak to ja rodzić mogę i u mnie bez znieczulenia się rodzi teraz zaczynająeksperymentowac z gazem rozweselającym. Ciekawe czy pomaga?
Kochana , ja Ci nie pomogę , w tej sprawię jestem zupełnie ciemna . Z wyglądu ok , a co do opisu nie wiem nicPonawiam pytanie odnośnie fotelika http://www.okazje.in....ax-9-36kg.html co o nim sądzicie, proszę o rady.

A zamawiałam Samsunga , ale brr daj spokój wściekłam się strasznie bo na ogół byłam z telefonem w którym bateria trzyma tylko pod ładowarką . Mi P kupił bo się martwił że nie będę miała jak do niego zadzwonić .. Tableta akurat mam , i powiem CI ze nic specjalnegoMILENAAA - ale bym się wściekłaoby tylko Ci kasę oddali
![]()
A jaki telefon sobie zamówiłaś ? ja też myślę nad zmianą swojego ale K to by mnie chyba zabił jak bym sobie teraz zamówiłai Tableta bardzo chcem
![]()
Dziewczyny odpoczywają troszkę od Nasgdzie sie podziewa Wampi, Vegas???
ale ja wyciągałam kredki i mój tusz do rzes (który był już oczywiście do wyrzucenia)
no i papierem mi kibelek dziewczyny zapchały 2 razy konkretnie bo wrzuciły całą poszarpaną rolkę i do tego jeszcze tą kartonową roleczkę i spuściły łaskawie wodę
masakra ;-)
coooo (chodzi mi o posta do magdy ;-) ) dla mnie wszystko w normie