reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
tak się brzuchami chwalicie to i ja ;D
26t 4d.jpg26t 4d
Obraz 058.jpg34t 6d
DSCI0291.jpg35t 2d

femme - no i ja sie zgadałam na sesyjke taka sexi i plenerową do tego z synkiem i oczywiście moja sis sie załapie :)
A to sesje mialaś , mam nadzieje , że chociaz za darmo albo niewiele bo jak nawet z 5 zdjęc bedziesz miala to super:>
szalom , dorotar, wapmi, papitka - cudowne brzuszki , kazdy jedyny w swoim rodzaju :>

Dorotar ja tak samo jak Ty czyli ja i szefowa :) a w salonie juz 4 lata jestem bo najpierwe praktyki a teraz rok pracy ale chce jak najszybciej odejsc bo nie wytrzymam z nia nerwowo i kiedys wyladuje w psychiatryku ;/ co chwile o cos sie do mnie sadzi ... jakby byla jakas inna praca w ten sam dzien bym poszla tylko ze tu jest ten jedyny plus ze pracuje 4-6 h

malenstwo a Ci wszyscy komornicy sa siebie warci przeciez to tez w ich sprawie jest sciagnac od dluznika pieniadze mu tez wisi kase a mu to wszystko zwisa bo zarabia ch*** wie ile ;/

ALEKSANDRA - ja nigdy nie płacę za sesję zawsze TFP ;-) no mówię Ci jestem ciekawa efektów jak cholera przesłał mi już zdjęcia z cyfrówki ! ale w pracy nie mam jak odczytać nie będę tu nic pobierać a ciekawa jestem :-p no i napisał że zdjęcia z tego dziwacznego aparatu będą najszybciej za tydzień ciekawe ciekawe :-p ...ooo to też czekam na efekty :-p haha w końcu znalazłam kogoś w tym świecie :-p

SZALOM - taki czubaty brzuszek miałaś :-)

:-pale mi smaka narobiłaś, też bym zjadła leczo, może jutro zrobię.
Teraz to i ja mam smaka :dry: :-p

Femme - no to czekam na efekty nawet dzisiaj poprosze jedno chociaz z cyfrówki :) bede czekać :D . Hihi nono znalazłas :>
a ja sama nie moge sie doczekać swoich
A ja leczo nie lubię:> tzn nie moge bardziej

ALEKSANDRA - aaa to ty już byłaś na tej sesji ?myślałam że dopiero jestes umówiona ;-) ...no wstawię wstawię chyba że będzie naprawdę nie fajne to nie wstawię :-D:-p wyślę tylko Tobie na maila ok ? :-D:-D

Ja tam jadam wszystko chyba nie ma rzeczy której bym nie lubiła :-D

WAMPI - :-D też czekam :-D 3majcie kciuki za moją minę :-D:-D:-D jak nie będę wyglądać jak srający kot na pustyni to może nawet tu wkleję :-p :-D

ALEKSANDRA - aaaa :-D :-p a jakiś konkretny pomysł na sesję macie czy tak na spontan ?

reklama
femme - ja sie zatsanwiam młdego to gdziekolwiek puszcze myslałam o placu zabaw , lesie polanie dziecko wszędzie jest urocze:)
A ja hm cięzko powiedzieć jakies w bieliźnie , cos powaznego i szalongo zobaczy sie co wyjdzie

Do góry