reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej. wykonczona jestem,kregoslup tak nawala ze ledwie chodze. jak juz to wygieta. siadanie i wstawanie to taki bol piekacy ze łoj.a wszystko przez to ze zachcialo mi sie truskawki dziś sadzic. no i samo sadzenie to pikus. najpierw musialam ziemie przygotowac. rok temu tam byl sad. teraz jest ogrodek. korzenie, zielsko, pokrzywa i wszystko inne co rosnie. a potem zielcho z pod domu wyrywalam. bo mi sie zachcialo przyszykowac miejsce na ogrodek kwiatowy.

brzuchy wszystkie cudne :) ja znalazlam jedno zdiecie, ale w bluzce jestem. dziś coś mi nie wchodzą zdiecia.jutro sprobuje :)

reklama
Hej kobity;) Wpadam wieczornie;)
Ale fajne te brzuchy Wasze;p hehe;)

My dzis sobie pogrillowalismy;) co niektorzy popili;p ja teraz moge raczyc sie soczkiem przy nich hehe;)
Tak sie objadlam ze masakra, powiem wam ze dobre sa nugetsy z grilla;p taki eksperyment byl hehehe;-)
Do tego szaszlyczki, i boczek i kielbaska ale jej nie lubie wiec mnie nie dotyczy;)
Trzeba zaraz uciekac do lozeczka do spanka;)

na zaocznych też musi ja zaocznie sie uczę.
No właśnie niekoniecznie mi powiedzieli ze na zaocznym to od chęci tatusia zależy. I muszę isć na dzienne nie wiem jak pogodzę to wszystko.:-(

Slicznie :tak:

Hej kobity;) Wpadam wieczornie;)
Ale fajne te brzuchy Wasze;p hehe;)

My dzis sobie pogrillowalismy;) co niektorzy popili;p ja teraz moge raczyc sie soczkiem przy nich hehe;)
Tak sie objadlam ze masakra, powiem wam ze dobre sa nugetsy z grilla;p taki eksperyment byl hehehe;-)
Do tego szaszlyczki, i boczek i kielbaska ale jej nie lubie wiec mnie nie dotyczy;)
Trzeba zaraz uciekac do lozeczka do spanka;)
Ale bym sobie pojadła mniam mniam:-D

Witam niunio dzisiaj spał prawie do 7 a teraz leży w wózku i denerwuje sie na miśka który wisi na dachu i nie chce z nim gadać. Kuba sie napracował agu itp i uśmiechał sie a miś nic wiec krzyczy na niego teraz.:-D

Witam sie sobotnio;)
Nie moge znowu spac.. cos mnie brzuch pobolewa.. hmm
Wampi rowniez milego dzionka;-)
Papitka wyobrazam sobie jak smiesznie musi to wygladac, hehe;-) Slodziaczek malenki;):-D:tak:;-):-)

Witam się ( dalej 2pak ) :laugh2: ... A ja jutro mam termin , a zamiast do szpitala to z Teściami jestem umówiona :-D:-D:-D:-D
Dostaje miliony telefonów , teście , siostra z Irlandii , no wszyscy . I każdy z pytaniem na co ja jeszcze czekam , noo jak na cooo ??? :angry::angry::angry: Już mnie neeeeeeeerwy biorą , już chcę być po wszystkim mieć niunie moją w domciu , a nie czekać na poród ... Czy którąś z Was wziął poród tak o z dnia na dzień , cisza , a nagle skurcz i porodówka ..

MILENAAA - lepiej ponosić troszkę dłużej i rodzić sn ;-)
Pewnie masz racje .. Ale to czekanie mnie wykańcza ...

MILENA dzięki, no fotki mam fajne, żałuję tylko, że w pierwszej ciąży nie miałam kogoś tak jak teraz w drugiej, żeby mi tak pamiątke ktoś zrobił.
Fotki przecudne .. Te z kokardą , czy z bucikami .. Żałuje że ja na to nie wpadłam . Ale kiedyś w 2 ciąży zrobię :happy:

femme to wpraszamy się do Milenaaaa, może jeszcze troszkę lecza jej zostało (przy okazji popędzimy ją na porodówkę ;-) bo się maleństwa nie doczekamy).
A zapraszam , zapraszam Dziewczyny ... A jak popędzili byście mnie na porodówkę to była bym wdzięczna ...

...no wstawię wstawię chyba że będzie naprawdę nie fajne to nie wstawię :-D:-p