reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć dziewczyny...
Rzadko teraz jestem i powoli mi szło nadrobienie wszystkiego,bo leżę chora i dużo teraz śpię...

Witam wszystkie nowe mamusie:tak:

Madzik dostałaś już ten śpiworek??Bo my też go dzisiaj zamówiliśmy i jestem ciekawa jak wygląda na żywo:tak:

reklama
Dobrywieczor:-) Ala spi juz od 30 minut :happy2: a ja ogladam zagubionych bo nic ciekawszego w tv nie ma :nerd:

Ania
zycze duzooo zdrowka ;-):happy2:

Co dzisiaj taki maly ruch ?:sorry2:

U nas w koncu dzis sloneczko wyszło:tak: po południu, ale to zawsze cos, mam nadzieje, ze jutro w koncu sloneczko mnie obudzi:-p
Dzis wziełam sie w koncu za pisanie pracy licencjackiej, mąż mnie zmobilizował, sam nawet mi pojechał do biblioteki i zdjecia "swierszczyka" robił do analizy.:-pMusze do wtorku napisac 1,5 rozdziału:baffled: heh... czyli praktycznie połowe pracy:zawstydzona/y: a w niedziele impreza urodzinowo-rocznicowa dla rodzinki, bo moj tata akurat w ten weekend bedzie w Polsce. W sobote pewnie cały dzien w kuchni... nie wiem jak ja to zrobie:zawstydzona/y: Jutro bede siedziec cały dzien i w pon., a ze mąż w domku to bedzie siedział z mała. Łudze sie, ze uda mi sie obronic jeszcze w tym roku, zobaczymy:tak:mykam, bo mala cos jeczy, cos nie umie zasnać...

Witam Laseczki z samego ran a :) dzis chyba pierwsza jestem :) U nas norma Filipus wstal o 6 wiec :) mamcia juz moze na laptopie rzadzic:)
Uzupelnilam nasz urodzinkowy watek :) i powiem wam ze wiekszosc z was rozdwoilo sie w kwietniu :) ciekawe czy to taki dobry m-c:)

mikusia no niby masz racje bo sie rozdwoich akurat na wiosne /lato jak sloneczko jest i na spacerki mozna :) a ja sie rozdwoilam w polowie wrzesnia i cale te upalne lato przechodzilam z brzuszkiem masakra bala :) a jak sie chlodno zaczelo robic to Filipus chcial sobie wyjsc :) od zawsze wygodny chloposzek z niego byl :) nawet jak jeszcze swiata nie widzial :)

DZIEN DOBRY! widze ze juz tu gadu gadu...... ja to jestem po ciezkiej nocy....w kazdej pozycji bylo mi niewygodnie ze masakra, na dodatek snilo mi sie ze odbieralam porod mojej mamy i siostry(obydwie byly w ciazy) i mialy dziewczynki...a ja jeszczez bruchem chodzilam i zasmucona ze mam chlopca . co za sen!a tak w ogole to ciagle kicham i boli mnie przy tym brzuch tam na dole...niewiem dlaczego?!

reklama
Do góry