• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Co do wózków, ja mam 3w1 Tako Warrior Monodi
424736_478317438867456_9391721_n.jpg
, a spacerowke tylko wepne w stelaz i juz :)

Dziewczyny czy wy nie macie co robic po nocach?? Jak widze posty pisane o polnocy albo o 1 to mam dosc :D

Spadam bo glodomorrrrrr dostala przebudzenia. A jeszcze sie ogarnac musze bo na 16:30 do ksiedza. Odezwe sie wieczorkiem.

23may- ten mój silver cross tez lekki i dobrze sie prowadzi ale brakuje tacki zeby Dennis mógł sobie ciacha szamać
paulina12- śliczy kolor mas wwózka, uwielbiam zieleń:)

Ja dzisiaj zabiegana, od taza mój P. do fryzjera i zakupy terza sie szykujemy i na 15 musze odebrać Kevina, Później miasto obok do znajomych jedziemy i do motchercare oddac wózek na gwarancje bo kułko zepsułam:/ no i po ciuszki dla małego bo ze wszystkiego wyrasta, Dziewczyny będe wieczorem

Hej;))
Noo weekend sie zbliza i na forumm ciszaaaaaaa:P
Ja dzis bylam na wizycie kontrolnej u rodzinnego, cisnienie w normie, serduszka posluchalam i wsio;)
Od razu kolejna wizyte mam umowiona za 2 tyg w 31 tyg bo dlugo trzeba czekac na zwykla wizyte;)
Zrobilam dzis krupnik na obiad bo chodzil za mna od 3 dni juz, hehe;) taka pychaa wyszla;)

Czekam na T i wyciagam go na miacho, kurde ile mozna siedziec w domu.. samej mi sie nie chce.. Polatam sobie po lumpsikach:D uwielbiam to:D moze cos malej fajnego kupie;) T jeszcze nie wie ze mam zamiar po lumpach latac hehe, ostatnio jak bylismy to tylko w sklepach ktore go interesowaly, a mi powiedzial jak chcialam do ktoregos wejsc ze nastepnym razem, no wiec dzis jest nastepny raz:P haha
Siedze ciagle na ebayu i ogladam kiecki jakies, lub jakies fajne kompleciki;) Juz wczoraj jedna aukcje a w sumie dwie wygralam;)
Wczoraj T byl u dentysty i od pani z recepcji(Polki) dostal dla malej troche ubranek po jej siostrzencu, bo juz ostatnio pytala czy chcemy;) Takie kolorki neutralne, sliczne spioszki, bodziaki i naawet 2 smoki nowiutkie;)
Spioszkow i bodziakow to juz mam multumm.. dlatego teraz sie rozgladam za sukienkami:P
T jak zobaczyl te ubranka to sie zastanawial jak to mozliwe ze corunia bedzie taka jak te spioszki hehe;)

Kurcze juz mam blizej niz dalej.. jak ten czas leci szybko... Krocze mi sie rozchodzi tzn mam takie wrazenie, i jak kaczka bede chodzic:D a kosc łonowa to dalej boli.. jakbym szpagaty robila..;)

Ja tak na szybko , bo miałam na 3 godziny 3jkę dzieciaków na głowie:-D
CO do wózków ja mam taki Wózek 3 w 1 CONECO V3 MUSTANG + FOTELIK PROMOCJA (2958759047) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ... mieszkam na 4 piętrze więc nie trawie tego wózka ;P w sumie Natalia też :-D:-D i na lato będę kupować ten chyba WÓZEK SPACERÓWKA BERTONI FOXY 7 KG LEKKA + OSŁONKA (2953644903) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. .. Widziałam go w sklepie i jest fajny , taki zgrabny :-)

A co do śniegu , brr . ostatnio jechałam do lekarza . a w sumie nie jechałam a ciągnęłam ten wózek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A smoczki , moja ma ..a jaki ? Bóg jeden wie jaki to jest . Dostała go w szpitalu . I nigdy nie miała go dłużej w buzi niż minuta ;PP

Ok Natka wstała uciekam bo mi płacze .

hej hej dziewczyny:)
wrociłam do was moge chociaż??? he postaram sie teraz być na bieżąco no juz powinnam.
u nas w sumie ok, tylko ze mała ma ospe ale dzielnie to znosi nawet mało to krostek najwiecej w głowie

pozdrawiamy was wszystkie:)

reklama
Ksiadz cham. Najpierw pytanie skad jestesmy to mowie ze z Krakowa, potem gdzie slub a ja ze nie ma, a on to pewnie dlatego chcecie u mnie chrzcic bo boicie sie isc do siebie. Myslalam ze go rozniose ale bylam z tesciowa to nic nie odpowiedzialam. Msza dopiero o 18 bo on nie zrobi dodatkowej. Mamy znowu jechac w poniedzialek bo mam dowiezc pozwolenie parafii na chrzest w innej i akt urodzenia. Zdaje sie ze zrezygnuje i bede chrzcic parafie obok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry