• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Eeee tam lipnie dzis w miescie:D Nic nie kupilam ciekawego..
Kurde ale mi doskwiera bol tej kosci i ledwo łaże.. jak jakas pokraka normalnie..;/

Paulina no to niezly ksieżulek..;/;/ my sie tez zalapalismy na wizyte ksiedza jak bylismy w PL i powiedzial ze spoko, przyjedziemy to ochrzcimy.. Smial sie do taty ze mamy z nim przyjsc przed chrztem do kancelarii zeby nas nie ganial hehe;)
I tak moi beda wczesniej musieli pojsc do niego i iustalic konkretna date, jak juz bedziemy wiedzieli kiedy przyjezdzamy;)

Brzuch mi sie dzis stawia okrutnie.. chodzi mi po głowie ze mała sie moze wczesniej urodzic.. masakra.. Bo mowie do T zebysmy juz powoli kupowali to on nie bo on ma czas.. i ze kupimy wszystko naraz..;/ ehh

23may tak o 18 laskawie zrobi. Ja o 18 to mam go w czterech literach, inne koscioly tez istnieja.
Happy powodzenia zycze, niektorzy ksieza sa normalni, zalezy jak im zawieje..
Magda po koledzie tez u nas mowil ze problemu zadnego nie ma ze chrztem a teraz wielki panicz on laskawie zrobi o 18 i to jeszcze zaswiadczenie odemnie z parafii musze miec ze zgoda. No ale wiesz slubu brak na dodatek niepelnoletnia to mysli ze moze sobie robic co chce, ale ja sie nie dam, prosic sie nie bede :)

Ja az sie poplakalam dzis jak do domu dojechalysmy...

Paulina12-nam przez telefon powiedział problemu nie będzie ale w niedzielę zobaczymy
magda-zakupy kiepsko kupiłam tylko jedną bluzeczke z długim rekawem, mam nadzieję że ten ból przejdzie i będziesz czuła się lepiej

reklama
23may-ją pojechałam w konkretnym celu, po bluzeczki z długim rekawem, ładnych było z 5 ale tylko jedną w rozmiarze 12-18 msc. więc kupiłam jedną a rano kupiłam małemu poradnik polarowy z papierkiem misia, a bluzeczka biała z niebieskim dinozaurem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry