• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina jakis chory ten ksiadz.. Oni mysla ze rzadza na tym swiecie i ktos bedzie blagal ich na kolanach zeby ochrzcil dziecko.. Powtarzalam to juz kilka razy ze sory ale to jest ich zas***y obowiazek!! U nas nie bedzie problemu bo to znajomy taty, czesto mu tato cos napprawia lub pomaga. Glowa do gory,i nie przejmuj sie jakims chorym ksiedzem..
Happy hmm no to slabiutkie zakupki;p ja tez nic nie kupilam dzis bo taka lipka byla. Jeszcze zaszlam do maca do wc a tam 3 ogromne murzynki darly jape bo jakas babka wzgledem nich za dlugo siedziala i jak wyszla to taka jazda byla ze myslalam ze ja pobija normalnie.. Jedna ja pchnela w moim kierunku a tam taka ciasnota a pelno kobitek do wc ze z wrazenia mi sie odechcialo i wyszlam bo balam sie ze pchnie ja i ta wpadnie mi na brzuch.. Normalnie patologia:p

reklama
23may moj T ciagle chodzi i mowi ale beda jaja jak sie urodzi a sie okaze ze ma jajeczka hehehe;) Ja od początku jakoś przeczuwałam ze to dziewczynka i wiem że tak jest:D hehe chociaz gdzieś w głowie to siedzi:P
Kolejny weekend i na forum ciszaaaa tak jak w tamtym tygodniu;))

U nas dzis taka piekna pogoda, słonce aż chce sie żyć:D A jutro to nawet 10 stopni zapowiadaja, pełne szaleństwo hehe;)

reklama
U nas wczoraj była cudowna pogoda słoneczko nawet rękawiczek nie trzeba było bo ręce sie pociły. A dzisiaj brr -11 W tej chwili zobaczymy potem. Muszę jednak zmienić mleko Kubulkowi. Specjalnie jak wprowadziłam bebiko 2 nie wprowadzałam w tym tygodniu nic nowego zeby potem nie szukać przyczyny problemów brzuszkowych. Dwa dni pił to mleko i od nowa dzsiaj płacz kupy brak nie wiem juz. Muszę kupić hipp bardzo znajome chwalą wlaśnie te których dzieci miały problemy z kupą po mleku nastepnym a kazda z nich przechodziła na bebiko 2 wiec mam nadzieje że to dobry wybór. Zaraz nadrobie troche bo wymeczony płaczem zasnał.
Kupiłam mu dwa obiadki w słoiczku bo czasami coś nowego mu daje ze słoiczka bo sama nie bardzo wiem jak co ugotować i nakupić wszystkiego to kupe kasy i jest promocja na słoiczki i za dwa po 5 zł zapłaciłam 5 z groszami. A dodatkowo mam kartę rabatowa rossne z rossmana i jeszcze taniej mam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry