reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Happy, Bartkowi zeby wychodzily bezobjawowo, tylko slinil sie bardziej, teraz ida mu 5ki ktore teoretycznie wychodza po 2 latach. Wiesz z tego co sie orientuje nie zawsze musza byc takie same objawy:tak:

reklama
Ja mam smaka na nalesniki z nutella... Wybralabym sie gdzies na ostatki tylko musze mame podpytac czy czasem sie gdzies nie wybieraja, jesli tak to nic z tego bo Nikoli to nawet na 5min nie moge zostawic z tesciami lub przyszla chrzestna.. Widzi ich raz na dwa/trzy tygodnie przez moze godzine i sie jeszcze dziwia ze placze jak jest u ktoregos na rekach. Tesc mi ostatnio wmawial ze glodna jest chociaz zjadla godzine wczesniej cala butle..:wściekła/y:

Anula powiem ci ze i tak cie podziwiam ze ty wyspana jestes. Ja przed ciaza bylam strasznym spiochem bo potrafilam od 22-12 spac ale teraz juz sie powolu przestawiam :) z kazdym dniem latwiej mi wstawac, ale na poczatku TRAGEDIA..

Co do wyksztalcenia ja jestem po gimnazjum :zawstydzona/y:

Zrobilam sałatke.. a czuje sie zmeczona jakbym nie wiem co robila.. jak dlugo stoje to zaraz kreci mi sie w glowie musze usiasc.. ugotowalam tez jajca i musze pomyc podlogi.. ale narazie daje odpoczac kregoslupowi przez chwilke;)

Mi mój T marudzi o gyrosie ale dzis zrobilam z makaronem ryzowym bo wiecej jej wychodzi a na tyle osob to musi byc wiecej.. mieso sobie przyprawilam i stoi w lodowce i czeka na swoja kolej do pieczenia razem z ryzem;)

magda-jak to na tyle osób?
Ją mam skończona zawodowke...kierunek sprzedawca

ją pospslam godzinke...pierwszych od niepamiętnych czasów...mały też spał...teraz biorę się za obiadek :)

Dziewczyny ja jestem po studiach i co z tego jak pracy nie ma a kasy na magistra nie mam:sorry2:
Paulina ja przed ciaza tez bylam spiochem ale przez ostatnie 5 mies gdy Bartek nie spal po nocach zobaczylam co to znaczy byc niewyspana wiec taka noc jak ta jest dla mnie w sam raz ale wiadomo nie pogniewalabym sie gdyby spal dluzej;-)

Ostatnia edycja:
Happy no bo kooledzy maja przyjsc z pracy do niego, plus my i wspollokatorzy.. A jeden to taki zarlok ze on dzis nic nie jadl prawie bo czeka na zarelko u nas hehe;) Taki smieszny starszy pan i tez o imieniu Denis hehe;) jak w grudniu byl u nas to przez 2 godz prawie nic nie mowil tylko jadl ciagle:D do tego polskie jedzonko.. a jemu nie ma kto gotowac bo to kawaler hehe;)

milenaa to masz juz skonczona ? czy musisz jeszcze rok?

ja mam mature w tym roku, ale jakos czarno to widze;/

23may, ja co prawda zdawalam mature w 2008 roku wiec jeszcze matmy nie bylo ale uwierz matura nie jest ciezka. Myslalam tak jak Ty ale na studiach sie przekonalam, zeby zdac mature trzeba miec chyba 30% a na studiach gdy nie mialam 60% na egzaminie byla poprawka:tak:pamietam jak pisalam prezentacje na ustyny polski, myslalam ze nie uda mi sie napisac i napisalam na max pkt a teraz w ten sposob dorabiam:-p

reklama
własnie ja sie tylko tej matematyki nieszczesnej boje, Polski i Angielski to spoko zdam napewno ale matma to gorzej ;/ tyle ze musze zdawac bo na studia chce isc

Do góry