reklama
G
guest-1673535084
Gość
Ja mam smaka na nalesniki z nutella... Wybralabym sie gdzies na ostatki tylko musze mame podpytac czy czasem sie gdzies nie wybieraja, jesli tak to nic z tego bo Nikoli to nawet na 5min nie moge zostawic z tesciami lub przyszla chrzestna.. Widzi ich raz na dwa/trzy tygodnie przez moze godzine i sie jeszcze dziwia ze placze jak jest u ktoregos na rekach. Tesc mi ostatnio wmawial ze glodna jest chociaz zjadla godzine wczesniej cala butle..
Anula powiem ci ze i tak cie podziwiam ze ty wyspana jestes. Ja przed ciaza bylam strasznym spiochem bo potrafilam od 22-12 spac ale teraz juz sie powolu przestawiam
z kazdym dniem latwiej mi wstawac, ale na poczatku TRAGEDIA..
Co do wyksztalcenia ja jestem po gimnazjum

Anula powiem ci ze i tak cie podziwiam ze ty wyspana jestes. Ja przed ciaza bylam strasznym spiochem bo potrafilam od 22-12 spac ale teraz juz sie powolu przestawiam
Co do wyksztalcenia ja jestem po gimnazjum

Zrobilam sałatke.. a czuje sie zmeczona jakbym nie wiem co robila.. jak dlugo stoje to zaraz kreci mi sie w glowie musze usiasc.. ugotowalam tez jajca i musze pomyc podlogi.. ale narazie daje odpoczac kregoslupowi przez chwilke
Mi mój T marudzi o gyrosie ale dzis zrobilam z makaronem ryzowym bo wiecej jej wychodzi a na tyle osob to musi byc wiecej.. mieso sobie przyprawilam i stoi w lodowce i czeka na swoja kolej do pieczenia razem z ryzem
Mi mój T marudzi o gyrosie ale dzis zrobilam z makaronem ryzowym bo wiecej jej wychodzi a na tyle osob to musi byc wiecej.. mieso sobie przyprawilam i stoi w lodowce i czeka na swoja kolej do pieczenia razem z ryzem
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
magda-jak to na tyle osób?
Ją mam skończona zawodowke...kierunek sprzedawca
ją pospslam godzinke...pierwszych od niepamiętnych czasów...mały też spał...teraz biorę się za obiadek
Ją mam skończona zawodowke...kierunek sprzedawca
ją pospslam godzinke...pierwszych od niepamiętnych czasów...mały też spał...teraz biorę się za obiadek
Anula1989
Fanka BB :)
Dziewczyny ja jestem po studiach i co z tego jak pracy nie ma a kasy na magistra nie mam
Paulina ja przed ciaza tez bylam spiochem ale przez ostatnie 5 mies gdy Bartek nie spal po nocach zobaczylam co to znaczy byc niewyspana wiec taka noc jak ta jest dla mnie w sam raz ale wiadomo nie pogniewalabym sie gdyby spal dluzej;-)

Paulina ja przed ciaza tez bylam spiochem ale przez ostatnie 5 mies gdy Bartek nie spal po nocach zobaczylam co to znaczy byc niewyspana wiec taka noc jak ta jest dla mnie w sam raz ale wiadomo nie pogniewalabym sie gdyby spal dluzej;-)
Ostatnia edycja:
Happy no bo kooledzy maja przyjsc z pracy do niego, plus my i wspollokatorzy.. A jeden to taki zarlok ze on dzis nic nie jadl prawie bo czeka na zarelko u nas hehe
Taki smieszny starszy pan i tez o imieniu Denis hehe
jak w grudniu byl u nas to przez 2 godz prawie nic nie mowil tylko jadl ciagle
do tego polskie jedzonko.. a jemu nie ma kto gotowac bo to kawaler hehe
Anula1989
Fanka BB :)
23may, ja co prawda zdawalam mature w 2008 roku wiec jeszcze matmy nie bylo ale uwierz matura nie jest ciezka. Myslalam tak jak Ty ale na studiach sie przekonalam, zeby zdac mature trzeba miec chyba 30% a na studiach gdy nie mialam 60% na egzaminie byla poprawka
pamietam jak pisalam prezentacje na ustyny polski, myslalam ze nie uda mi sie napisac i napisalam na max pkt a teraz w ten sposob dorabiam

reklama