reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina Jak widzą Nikole raz na dwa/trzy tygodnie to i tak ;-) Natka ma 5 miesięcy A teściów widziała 4 razy :-D:-D w tym dwa razy ja byłam z Natką u nich . A oni tylko w szpitalu na 15 min i na chrzcie ...bo nie mają potrzeby przychodzić do wnuczki , bo po co ? Dobrze że moja mamcia jest dobrą babcią :-)
Magda Uwielbiam GYROSA .. mniiaaaam ;D Oj Magda ucieka czas, ucieka ;P
Asik Cudowny dzieciak :tak::tak:

A my po krótkiej imprezce na roczku :tak: Natka z wrażenia poszła spać razem z solenizantem ;-) Jutro wrzucę fotkę :tak:

reklama
HAPPY- mały jak zmęczony to zaśnie dosłownie wszędzie i nic mu nie przeszkadza
MILENA- na pewno świetnie to wyglądała jaj tak spali sobie razem, czekam na fokę

Milena czekamy na zdj ;)
asik to zdj z cola jest super , mozecie rekalmowac coca cole haha ;D

a co do spania to moja róznie , niekiedy w łózeczku niekiedy na łózku ;)

happy denis rozrabiaka dobre :-D
asik jak słodko mój jutro 8 miesiecy i tylko plecy albo boczek i sam nie zasnie za chiny. Ile mały ma długości bo mi się sługi wydaje.
Kuba śpi juz od 20 bo w dzień mało spał. Nalałam mu mnustwo wody do wanienki i musiałam ręczniki porozkładać wszędzie bo powódź była. :-D Następnym razem fotke cykne. Siostra z chłopakiem zażyczyli sobie o godz 18 pieczone ziemniaczki z kotlecikiem masakra i robiłam i oczywiście zjadłam dopiero jak oni zjedli bo trzeba było z Kubulkiem posiedzieć. Idę sie Zaraz umyć bo padam. :tak:

tylko że mój Dennis spał z nami tylko kilka dni po urodzeniu później już nie bo co do tego mam swoje przekonania.
Milena-również czekam na fotke:)
mój Dennis dostał dziś od dziadków zabawki do kąpieli :) łódź, koło ratunkowe i 5 kubańczyków z których można też układać wieżę, to taki mały komplet ale fajny:) a kevin przyniósł mu lizaka:) Teraz mały zasnął gorączki już nie miał potem jak mu zbilam, mam nadzieję że noc będzie lepsza niż poprzednia

edit...
papieska...mój ma 82cm...jest dosyć wysoki:)

ale sie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:cała sie trzęsę wiec od razu przepraszam za bledy ale cieko mi kliknac guzik .
dzwonił owy teść P jest u nich ''po wypłacie dziś'' i teśc go nie puści ( bo pijany P ) i pyta co u nas . a ja mówie Natak nie grzeczna płacze ( skłamałam ) a on że mu przykro ale P zostaje u nich . a ja na to : niech ku**a zostaje co pięniążki ma to nagle syna macie . pijcie kur** dalej mam to w du*** . coś tam sepleniił powiedziłam ze nie bede słuchać alkholików i się rozłączyłam

Milena-bardzo ci współczuję, powinnas mieć od nich wsparcie a nie tylko się przez nich denerwować, dobrze zrobilas że się rozlaczylas...moim zdaniem powinna dobrze się zastanowić nad związkiem z P.

Milena wiem coś o tym co prawda tesciowa nie pijąca ale z moim A dobrze żyje jak A przed wypłatą a on posłuszny mamusi pomóc musi a ona ciągnie ile sie da. a mi powiedział ze kasy nie da zebym miała od tak bo powiedziałam żeby na moje konto przesyłał miesiecznie ok 400 zł zebym miała na na małego jak on w pracy a przecież nie wydam wszystkiego i bedzie zawsze coś odłożone a on że to facet trzyma kase i koniec a ja sie wkurzyłam powiedziałam zeby sie walił i poszłam do domu ale to było jakiś miesiąc temu a i tak kasy nie dotknęłam bo do sklepu jak idziemy po pampki czy mleko to on płaci.:wściekła/y: współczuje ci że nie masz wsparcia a P powinien sie ogarnąć bo wiem jak to jest.

reklama
Albo jeszcze dziś .

To ku**a jego ojciec :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ino pieniążki P dostanie to ''synku kochany postaw flaszke'' ... ALkoholik zaje***y z jego ojca . już nie bede sie powstrzymywać , wszystko mu wygarnę . Napisałam mu eska , że on ma syna tylko po wypłacie , bo flaszke stawia , a mieszka u mojej mamy na garnku . ze chleje u nich a tu przychodzi matce rozje**ć samochód po pijaku . I z tego co wiem wyrzucił '';kochanego synka '' siostra P mi napisała . Bo po co tatusiowi synek który nie chcve juz pic

Papitka teściowa jest ok . ale teść ,,, no nie wiedziałam że ktoś taki może chodzić po świecie . a P idzie w jego ślady .

już mi lepiej , uspokoiłam się .. mam to gdzieś . niech robi co chce ..
Sorrka kochane za słownictwo , ale na prawdę telepałam się z nerwów jak nigdy .

Ostatnia edycja:
Do góry