reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

asiowo no ja też karmię piersią a już dostałam.. Trochę mnie to zdziwiło..

firanka
mój Adaś jak jest karmiony sztycznie czasami NAN1 to też robi normalnie kupki. Tylko jak na cycu jedzie to ma problemy..

reklama
Witam po nieobecności...
Niestety nie mam siły Was nadrabiać, ale podczytywałam cały czas.
A z tego co zapamiętałam:
Mika A prócz gorączki to coś jeszcze Ci dolega??? Tzn, czy nie bolui Cię brzuch przypadkiem??? Czy jeszcze plamisz??? Jeśli masz skrzepy itd. to może być zapalenie błony śluzowej macicy. Może idż z tym do gina. A co do karmienia to przyznam Ci się, że ja przy Justynce też nie wytrzymałam i od 2 miesiąca już dokarmiałam Justynkę, w w 3 już koniec, ale to wszystko przez brak doświadczenia. To, że Ty też tak szybko przestałaś karmić, nie jestniczym złym i nikt nie powinien Cię za to karać...

Galercia Ja dostałam miesiączkę nim moje dzieci skończyły 3 miesiące. To że karmi się piersią nie znaczy że długo nie dostanie się miesiączki.

Czesc Laseczki :)
Ja dopiero z Filipem wstalam, wiec jeszcze troszke mam opoznione ruchy. Ale zaraz postaram sie nadrobic :)

galarecia ja karmilam do 3 m-ca a okr. dostalam pomiedzy 4-5 ale w tym wzgledzie nie mozna general;izowac... bo kazda kobieta jest inna. Moja znajoma wogole nie karmila malej a dostala po 9 m-cach

Ostatnia edycja:
Witam ;-) jednak nie jade w czwartek ale w nastepnym tygodniu !! dzis robilam sobie wskaznik INR i jade po wyniki po 15 !! nawet pielegniarka byla w szoku ze mam takiego DUZEGO siniaka :dry: ale wytlumaczylam Jej jak wygladla tamta pogula to powiedziala ze jej cos ostatnio pekaja zylki przy pobieraniu krwi :wściekła/y::baffled:
no niewazne .......

Madzik wiesz chyba w szpitalu bede ale w ktorym to nie wiem :sorry2: a ile jest wogole szpitali w Lublinie i czy w kazdym wszczepiaja rozruszniki ?

Mika wiem ze siostra miala kilka juz tabletek i pokazdym miala jakies skutki uboczne- wymiotowala albo strasznie tyla itp !!
a Ala wysiusiala sie kolo nocnika bo nie zdarzylam Ja posadzic a Ona juz sikala :-)

Galareciu a ja dostalam @ po miesiacu a wtedy jeszcze karmilam piersia :sorry2:

netgirl tak to sobie tlumacz :) ja jak bylam z Filipem w ciazy :) to przz pierwsze 4 m-ce mialam okres, nie mialam wogole zadnych objawow, brzuch mi dopiero zaczal rosnac w 5 m-cu :) a na dodatek jak bylam w 3,5 m-cu to poszlam do pracy. Wiec lepiej sprawdz to :) Ja bylam pierwszy raz u ginekologa jakos w 6 m-cu.

Ej a znacie jakis dobry program to tworzenia albumu z dzrwiekiem(znaczy chodzi mi zeby leciala jakas muzyka jak bede zdjecia przeskakiwac ? )

reklama
o Asiowo to co jednak kolejne w planach juz?

Nie no... nie wiem, chciałabym wrócic do pracy najpierw... ale jakby sie miało zdarzyc odrazu to bym nie płakała:tak: ale musi byc syn:-D:-D:-D odchowam parkę i wieku 40 lat bedziemy sie bujac po swiecie, bo dzieci beda odchowane:-):-):-)
No.. a ostatnio nadrabiamy po porodzie wiec kto wie co moze sie przydarzyc...:-p:-p:-p

Do góry