Witajcie:-)
Alez mialam udany weekend!W sobote wyszlismy ze znajomymi do pabu!Pierwszy raz od kiedy mam dzieko!Maly zostal z moimi siostrami!tzn,spal jak juz szlismy!:-)
Firanko to zycze zdrowka dla Nicolki!A tatus napewno dobrze sie zaopiekuje!Teraz musisz zadbac o nereczki!Oby jakos bezbolesnie sie tego pozbyc!
Moj meniu to ma wiecej cierpliwosci czasem niz ja!
Asiowo wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu!Duzo milosci i pociechy z coreczki i meza!
Olenka19 a chodzi ci o rzeczy do szpitala czy takie na codzien!?

Przykro mi z powodu
Sheppy wiem jak musi sie czuc w takiej sytuacji biedna!
Netgirl swietnie to napisalas o zwiazku!U nas jest podobnie zamiast sie gniewac i nie odzywac lepiej wyjsc na pol godzinny spacer ochlonac i porozmawiac!klotnie zale i pretensje prowadza do nikad!

Ja nie moge narzekac o mam cudownego meza i wiem ze czasem to ja za duzo wymagalam!
polnaN wysciskaj swja Ale taka slodziutka jest na tym zdjeciu i wkoncu to moja imienniczka!;-)
femme fatal przyzwyczj sie do czestego siusiania teraz wc to bedzie twoje drugie lozko!

;-):-)
Iwonneczka Filipek to maly przystojniaczek!:-)
Pozdrawiam wszystkie laseczki i zmykam dokonczyc obiadek!Mezus pojechal kupic komode z Biedronki na zabawki Adriana!A jak wroci to kawka we dwoje bo od jutra do pracy niestety idzie!
Milego Dzionka i zdrowka dla wszystkim mamus i didziusiow!