reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mikusa nom juz tak wypracowalam u Niej poludniowa drzemke ze po 10 minutach jak Ja poloze to zasypia - wnajgroszym przypadku :-) bo tak to odrazu jak Ja klade to zasypia :happy2:

Ja uciekam przygotowac miesko na obiad , potem jeszcze lukne do Was z wiesciami czego sie dowiedzialam ;-)

reklama
Czesc Laseczki :)
Nie bylo mnie przez week i chyba nie nadrobie :(
A u nas kiepsko Filip wogole nie sypia w nocy budzi mi sie po 5 razy i tylko jak go przytulam to sie uspokaja nie wiem co jest :( troszke sie martwie :(

Witajcie:-)
Alez mialam udany weekend!W sobote wyszlismy ze znajomymi do pabu!Pierwszy raz od kiedy mam dzieko!Maly zostal z moimi siostrami!tzn,spal jak juz szlismy!:-)
Firanko to zycze zdrowka dla Nicolki!A tatus napewno dobrze sie zaopiekuje!Teraz musisz zadbac o nereczki!Oby jakos bezbolesnie sie tego pozbyc!
Moj meniu to ma wiecej cierpliwosci czasem niz ja!:baffled:
Asiowo wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu!Duzo milosci i pociechy z coreczki i meza!:-D
Olenka19 a chodzi ci o rzeczy do szpitala czy takie na codzien!?:sorry2:
Przykro mi z powodu Sheppy wiem jak musi sie czuc w takiej sytuacji biedna!
Netgirl swietnie to napisalas o zwiazku!U nas jest podobnie zamiast sie gniewac i nie odzywac lepiej wyjsc na pol godzinny spacer ochlonac i porozmawiac!klotnie zale i pretensje prowadza do nikad!:tak::tak::tak:Ja nie moge narzekac o mam cudownego meza i wiem ze czasem to ja za duzo wymagalam!
polnaN wysciskaj swja Ale taka slodziutka jest na tym zdjeciu i wkoncu to moja imienniczka!;-)
femme fatal przyzwyczj sie do czestego siusiania teraz wc to bedzie twoje drugie lozko!:baffled:;-):-)
Iwonneczka Filipek to maly przystojniaczek!:-)
Pozdrawiam wszystkie laseczki i zmykam dokonczyc obiadek!Mezus pojechal kupic komode z Biedronki na zabawki Adriana!A jak wroci to kawka we dwoje bo od jutra do pracy niestety idzie!
Milego Dzionka i zdrowka dla wszystkim mamus i didziusiow!

No i sie dowiedzialam - w czwartek jade do Lublina :blink: jutro mam zadzwonic czy to juz jest pewne w 100% :sorry2: a jak nie to w przyszly czwartek pojade!!
teraz to dopiero sie bede denerwowac :no:

Iwoneeczka hmmm wiesz mi sie wydaje ze te pobudki to jest przejsciowe!! Ala tez miala taki okres ze sie budzila po pare razy w nocy :sorry2: ale nastepne noc byla spokojna :tak: moze wychodza mu kolejne zabki i dlatego tak sie budzi :sorry2:musisz go poobserwowac :tak:

Lusesita zazdroszcze Ci takiego wypadu ze znajomymi :blink:

Ja uciekam bo Ala sie obudzila i mi marudzi :dry:

polna_N to w Lublinie bedziesz w jakiejs klinice czy w szpitalu??? pytam, bo do lublina mam 30km, i w sumie znam cale misato
Firanka biedna malutka, ale cale szczescie ze wczesniej poszlas z nia do lekarza

Lusesita dzikeuje bardzo milo to uslyszec, ale nie wiem za kim on taki sliczniutki ) Juz niedlugo bede robic CASTING na synowa :) HiHi :)

polna_N tez myslalam ze to zabki to w jedna noc dalam mu syrop i nic, w druga dalam czopek i nic :( wiec watpie zeby to byly zabki :(

Ona_mika nio to rzeczywiscie Twoja mama przegina, przeciez to Twoja sprawa ze bierzesz tabletki, nie dziwie sie Twojemu mezowi, ja tez bym nie wytrzymywala jakby mi sie tesciowa tak wtracala, Twoja tesciowa tez jest taka??

reklama
Do góry