reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
aaa ja nie kupilam kilki rzeczy a mama i tak na mnie krzyczy :p ze po co juz ze na kosmetyki moze byc uczulone bla blabla....
nie mam laktatora, wkladek laktacyjnych, majtek, pieluch dla siebie( wiem ze sie dosteje w szpitalu ale tylko kilka)...sudokrem do pupy tez sie dostaje wiec nic nie kupowalam .nie mam smoczkow-ale na poczatek sa niepotrzebne..potem sie dokupi jakby co:p aleb ktos w prezencie przyniseie, nie mam przewijaka(ciagle sie zastanawiam)....nie mam nozyczek Z ZAOKROGLONYMI koncowkami:p:p tylko normalne....nie mam kocyka...

zaraz jade do gina....uuuu boje sie jak zwykle...i jade kupic meble do nowego domu

LASECZKI nie kupujcie kosmetykow z Johnsona bo 80% dziei jest na nie uczulona :) sama sie o tym przekonalam :) bylam oczywiscie madrzejsza :) ja wam polecam NIVEA lub BAMB INO :)

KASKA19 daj znac jak juz bedziesz po :)

Femme ja odrazu po badaniu zadzwonilam do P i przyjechal do szpitala,uspokoic mnie nie mogli taka zdenerwowana bylam :sorry2::-D
nastepnego dnia wywolali porod i tego samego dnia okazalo sie ze ta lekarka poprzestawiala jakies parametry przy usg i dlatego tak badanie wyszlo,nawet jednej babce przy usg powiedziala ze Jej dziecko nie ma wszystkich paluszkow:wściekła/y:

Olenka aaaaa rozumiem :tak: wiesz jak sa jakies promocje na puder czy np, plyny do kapieli za pol ceny warto kupic wiecej sztuk !! unas zanim urodzilam Luske w Tesco zrobili promocje kosmetykow z niveii i nakupowalam po 10 sztuk pudrow,plynow do kapieli bo to najszybciej idzie !! nawet kupilismy 5 paczek Pampersow za 30 zl-opakowanie niezaleznie od wielkosci !!

Iwoneeczka a ja teraz kupuje z J plyn do kapieli i szampon !! przez pierwszy rok kupowalam ALi szampon z Nivea i nie moglam sie pozbyc takiej skorupki na glowie!!
co zniknela to po tygodniu znowu sie pojawiala i zauwarzylam ze tak jest wlasnie po tym szamponie rumiankowym(kolor zolty) !!

Ostatnia edycja:
POLNA - szok ... zabiła bym babę :-p

Ja kupiłam wszystko bambino :-) moja mama mówi że używała na mnie i na mojej siostrze i było dobrze :-p :-) więc i na małą powinno dobrze działać :-) zresztą jest tanie i pachnie dzieciństwem :-) uwielbiam ten zapach :-)

Femme nom maz tamtej pacjentki poszedl do Niej i malo Jej nie pobil bo przez Nia zona tak sie zdenerwowala ze zaczela rodzic a byla w 33 tygodniu :sorry2::no:

nie mow ze lubisz otwierac np,oliwke czy plyny i zaciagac sie ? :-)
moj P lubial i lubi wahac np nowe gabki - wariat :confused::-D:-D

reklama
Witam
My dzis z mezusiem wybralismy sie na zakupy i kupilam sobie 2 koszule i szlafrok do szpitala, teraz musze odwiedzic apteke po te podklady i majtki poporodowe. A co do kosmetykow dla maluszka to bede kupowac te z Bambino, swietnie pachna:-)
polna_N ta babe to powinni zwolnic z pracy za takie cos, ja tez bym chyba zaczela rodzic jakbym taka informacje dostala
Ciekawe co u Kasi, moze juz sie rozpakowala... ma ktos do niej kontakt??

Do góry