reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No to zesmy sobie pospali :)
Zasnelismy z Filipkiem o 11 i przed chwilka wstalismy a to juz 14:30:szok::szok:

Stary tio nam dzisiaj da :)

Asteria ale z Ciebie leniuch :-D bylam taka sama i jak sie skonczylo :) ja zaczelam rodzic o 6 rano i bylam juz w szpitalu a moj M pakowal mnie i Filipka w domu :) Nawet niezle sobie poradzil bo zajelo mu to 15 min :) i nivczego nie zapomnial :)

reklama
kochane juz wrocilam....!!!! wiec tak, kupilam kilka rzeczy bo wszystkiego sie niedalo, fakt takie pierdoly no ale jak nie mam nic to wszystko trzeba kupic, tym bardziej ze do mamy bedzie daleko i nie pozycze.... najwazniejszy zakup to łóżeczko :) z tego najbardziej sie ciesze jak dzieciak :pale takie normalne drewniane, nie kojec., termometr do badania temperatutry ciala, taka szczotka dla niemowlaczka, z takim specjalnym włosiem, pieluchy tetrowe, 2 sudocremy-te male bo duzego nie bylo, zel do kompieli, zasypke, oliwke i to kupilam z NIVEA, patyczki do uszu, gaziki jałowe, myjka, a i nozyczki do paznokci...a oprocz tego kupilam 6 misek do mojego mieszkania, takie do surowek albo zupek. :p

Asteria moze

Olenka19 i jeszcze jedno to jest porada mojej poloznej :) ze jak masz Sudocrem to nie uzywaj zasypki bo ona to nic nie daje, byla znana w sredniowieczu :) A sudocremu nie zaluj :) I powiem Ci z doswiadczenia ze ja nie mialam ani jednej zasypki ( przepradszam mialam jedna co dostalam w paczce w szpitalu) i do tej pory stoi nieuzywana) i problemu z Filipa pupka tez nie :) A wogole to gratuluje zakupow :) Pamietam jaka ja bylam szczesliwa jak wracalam z takich zakupow :)

oleńka19 to zakupki sie udaly:-)
A my z mezusiem skrecilismy dzis lozeczko, i moj P stwierdzil ze tylko dziecka brakuje, i ze mogloby sie juz urodzic:-)
A w piekarniku piecze sie Zebra, bo cos mnie na slodkie ciagnie

OLENKA - no to część zakupów jest :-) dobrze że już zaczęłaś :-p co do zasypki to podzielam zdanie IWONECZKI bez sensu zasypka i krem :-p używa się albo jednego albo drugiego :-) a wydaje mi się że krem zdecydowanie lepszy :-)

MADZIK - my już mamy całą sypialnie pod dziecko zrobione i tak to łóżeczko puste stoi i też ostatnio Kuba że już tylko małej brakuje i że wtedy to dopiero przytulnie będzie :-)

ymmm...zebra :-) ale mam ochotę na ciasto :-p

eh :-( idę robić ten obiad :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczyny
Ja mam 23latka i jestem w 24tyg ciąży i bardzo się cieszę z mojego maleństwa,chociaż na początku byłam bardzo przerażona i trochę się obawiałam jak to dalej będzie ale dzięki mojemu facetowi wiem,że będzie wszystko dobrze,a co do maleństwa to jest bardzo ruchliwe ale to dobrze przynajmniej wiem że tam jest. Pozdrawiam was wszystkie wyjątkowe młode mamy

to na pewno nie jest łatwe ale wiesz co jest najlepsze ? kopa w dupę frajerowi niech się nie poczuwa ! spokojnie będzie dobrze :-) póki co postaraj się mieć go w dupie... wiem co mówię bo też miałam być samotną mamą ... mój facet też mnie zostawił ... i co ? póki byłam smutna i pisałam do niego to miał mnie głęboko ... jak znalazłam sobie innego faceta i zaczęłam układać sobie życie to do niego doszło i zmienił się całkowicie teraz jesteśmy jednak razem i jest 1000razy lepiej niż wcześniej ... a nawet jak się wam nie uda to spokojnie kochana nie na 1 facecie świat się kończy ;-) lepiej że takie coś wyszło przed ślubem ! jak byś wyszła za nieodpowiedniego faceta to by był dopiero problem ... najważniejsze to uświadomić sobie że nie na nim świat się kończy ;-)

reklama
Do góry