reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
happy a dobrze :-)
dziewczynki zdrowe, czasami psocą ;-) a poza tyhm bez zmian :-p
chciałam was nadrobic ale widze że większość nowych mam .. więc nawet mnie nie znaja :-p
to co ja się bedę wam wcinać ;-)

musze zacząć od poczatku :-p

No ostatnio sporo jest nowych mam ale stare też się czasem pojawiają:)

Dziewczyny znacie jakieś dobre i mocne witaminy kobiet?

Ostatnia edycja:
Vi gdzies ty byla jak cie nie bylo?? :D
Happy witaminy Centrum sa bardzo dobre. Ja te ciazowe to z centrum wlasnie bo po innych mnie mdlilo.. Ogolnie nie lubie brac tabsow zadnych.. Nawet witamin..

wampi ja mam skonczony kurs florystyki ;)) i ide zaocznie ;)

Julka od kataru ma takie zaplakane oczka ze az.. ale katarek postanowila ze sama bedzie odciagac ;)

studium medyczne - farmaceuta ;)
Trzymam &&&&&&& ;)

bo jak dzwoniłam za pierwszym razem to nie odebrał..
W końcu to lekarz , nie zawsze ma czas .. ja jak rano chce kartę wyciągnąć to 10x trzeba dzwonić , bo albo zajęte , albo nie odbierają .

hej :-p
pamieta mnie ktoś jeszcze :D
Noo peeeeeewka :-) Witaj z powrotem .;P

A u nas bez zmian ;) Natalia śpi od 30min . :-p Mam chwile dla siebie . ale za trochę idę na łóżeczko ;) Jutro chyba się zbiorę do gin po wynik cytologi

Magda-ją też nielubie tabletek, ale teraz już chyba muszę bo włosy wypadają garściami, paznokcie rozdwajaja a skórę mam szarą... niestety...

Moim marzeniem zawsze było skończyć studia parapsychologiczne :)

reklama
Do góry