• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

evie witaj:)
milena wielki gratki dla Natalki:) dwa zabki naraz to nie lada wyzwanie, dzielnia dziewczynka.
u nas na kolacje była pizza ale swojej roboty, jesli chodzi o frytki tez je uwielbiam, mogłabym je jesc codziennie.

jeszcze troszke i nasze grono dzieciaczków się powiekszy, tez tak jak dziewczyny, w razie czego życzę herbacie ince i magdzie szybciutkich porodów.

u nas dziś pogoda była super fajniutko cieplutko. wiaterek czasem powiał. Niki wybiegała sie z pieskiem i spała po południu az 4godz:szok:.

widzę ze ta okropna grypa szaleje i zaatakowała także nasza mamuśki i ich dzieciaczki w takim razie wszystkim chorym życzę zdrówka:) u nas w przychodni to i wszyscy lekarze są chozi nie ma kto leczyć tylko taki jeden lekarz teraz przyjeżdza i przyjmuje od 16 do 18.

miłej i spokojnej nocki dziewczęta, pa

reklama
Hej nocka spokojna.. Nic sie nie dzialo, wstawalam na siku to mala sobie spala z wypchnieta pupa hehe. W nocy tego nie czulam ale teraz czuje parcie na krzyz znowu.. Nie ma co panikowac bo pojechalabym do szpitala to by pewnie mnie odeslali do domu.. Takze ciagle czekam na rozwoj akcji;) Dzis zaczynamy 35tydzien;)))

Milego dzionka i zajrze do was pozniej;)

INKA, HERBATA, MADZIA zycze powodzenia na porodowce i BEZBOLESNYCH porodow :-):-):-)

edit
Co tu tak cicho??

Nikola spi, ja juz mam posprzatane. Wlasnie z nudow i ciekawosci patrze na bilety samolotowe Ryanair, myslalam ze niemowleta lataja za darmo a tu prosze :) podstawowa cena do 142,50koron czyli 70zl. Wsumie to tragedii nie ma ale to i tak dla mnie zdziwienie. A za bilet dla siebie dam tylko 5zl wiecej, jesli polecimy wtedy kiedy planuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Magda mnie to się wydaję że ty doczekasz jeszcze gdzieś do min 37 tyg . :tak: - dobrze by było .

U nas bez zmian ;) Natalcia ma drzemkę :-)

Paulina no coś ty że się płaci /? myślałam że gdzieś do 2-3 lat za free dzieciaczki .. aż poczytam ..

Milena no moglabym hehe.

Tak placi sie za dzieci do lat 2 stala oplate;) troche to glupie no ale.. Tymbardziej ze dziecko podczas lotu musi byc razem z matka na fotelu przypiete jednym pasem bezp;)

Ja z mala mialam sie wybrac gdzies w pazdzierniku ale moi rodzice przyjada chyba do nas wiec nie mam potrzeby;)
A tesciowie beda w maju pozniej my w lipcu i juz. Jak beda chcieli to niech sobie pozniej przyleca. Szkoda ze swieta tutaj.. No ale co zrobic.. Jak mus to mus.. Przeciez nie zostawie T samego;)

Czuje sie w miare dobrze chociaz czuje czasem mocniejszy ucisk na krzyz.. Niech chociaz goscie pojada i moge rodzic:p zobaczymy;)

Milena no wlasnie tez sie zdziwilam bo myslalam ze za darmo bo i tak swojego fotela nie maja. Ale w cenie biletu jest przewoz wozka i bodajze nosidelka. No ale po co mi w czerwcu nosidelko jak Nikola napewno juz wtedy z niego wyrosnie.

Madzia juz 35tc, leci to.. Mi tez sie wydaje ze jeszcze z tydzien pociagniecie :D moj A. prawdopodobnie na swieta nie przyleci bo bilety siegaja nawet 1000zl wiec to sporo. Przyleci tydzien po swietach pewnie na dwa tygodnie. Mial przyleciec 24 marca no ale tak sie zbierali to zarezerwowania biletu ze juz kosztuja 400zl, a im pozniej tym drozej. No coz, same z Nikola pojdziemy z koszyczkiem :))

ja jak lecialam z Julka w sierpniu to leciala za darmo, w eurolocie napewno do 2 lat maja za darmo dzieci, tylko siedza na kolanach ;)

ja dzis na obiad mam makaron ze szpinakiem;) i pogoda nam sie popsula ;/

23may No pogoda okropna .. aż się spać chce .

Paulina Tak jak Madzia pisze.. nie płai się za bilet bilet jest za free, płaci się za opłaty lotniskowe czy coś :-)

Magda Ty się nie śpiesz rodzić .im dłużej zaczekasz tym lepiej dla dziecka :)

Natalia ma drzemkę , może pośpi trochę .
Ostatnio mi wstaje o 6 rano ;/ Próbowałam ją położyć później spać ( bo śpi od 20 ) ale nie ma szans żeby wytrzymała do 21 chociaz .

Hej Kochane
Poczytałam trochę co u Was ale może wieczorem coś więcej wyklikam bo tylko na chwilę zajrzałam.

Pisałam, że u Damiana widać poprawę już a tu d**a, zaczął tak świszcząco oddychać i pojechaliśmy do lekarza i okazało się że choróbsko z gardła zeszło na oskrzela :-(:no::-(antybiotyk mamy podawać aż do niedzieli i w poniedziałek do kontroli.

Dla wszystkich duuuuuuuuuuuuużo zdrówka

a i witam nową mamusię

reklama
Milena wszystko jedno, myslalam ze ogolnie dzieci do 2 lat maja za darmo :)) Rozmawialam przed chwila z Agnes, szefowa mojego A., i w tej oplacie jest wlasnie przewoz wozka i nosidelka, przynajmniej tak w Ryanair jest
Asik zdrowka dla synka!!!!!!!!!
23may no jak widac co firma to inne oplaty

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry