reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina Gdyby się dało, czemu nie ;) Mi P zawsze frytki robi ;PP
Magda weż kąpiel, albo sie uspokoi , albo rozwinie ;)

reklama
Milena wlasnie sobie smarze :) mi A. tez zawsze robi ale teraz go nie ma wiec musze sobie sama poradzic :D

Zgralam sobie juz film na pendriva, frytki sie zrobia zjem i spadam do lozka. Kolejny samotny wieczor przed tv mnie czeka

Oj tu widze kolezanka na koncowce :) najlepszy czas na emocje:-) U mnie sie zaczelo nietypowo znajomi przyszli w sobote wieczorem i siedzieli do 1 w nocy jak sie polozylam to po2 zaczely sie lekkie skurcze o 7 rano w niedziele wstalam z regularnymi co 10min. o 9 wyjazd do szpitala a o 15.00 juz byla Olenka na swiecie.:tak:

evie-ją jestem z castleford, około 100 mil od ciebie :) najbliższe duże miasto to Leeds
Edit...
Tak sobie myślę ze papitka, już dawno tu nie zagladala, ktoś wie co u niej ?

Ostatnia edycja:
Mam troche stracha hehe;) noo ale co bedzie to bedzie i napewno dam znac;)
Evie28 noo ale za szybkoo.. Juz raz wyladowalam na porodowce w 31 tyg dostalam tabletki na skurcze i sterydy na plucka malej.. Dali mi 2 tyg ze urodze.. Jutro mija 3 wiec moze i cos sie zaczyna.. Tez mieszkam w uk w londynie.

happymum no to nic, tylko sie cieszyc. a od ktorej do ktorej pracujesz?

kasiek tak, wybrane. Matylda bedzie

mirabelka mozliwe ze juz sie przestawia na niespanie w dzien.

paulina powodzenia na konsultacji. tak to jest jak babcia nie slucha. moja tez zawsze wie lepiej i jak mala u niej byla to chodzila spac o 22.00

milena super ze torcik sie udal. ja nigdy nie pieklam jesli Cie pociesze.

wczoraj mialam skurcze caly wieczor i dopakowalam torbe, ale dzis czuje sie super...eh ta koncowka

Juz wam nie mówie o jedzeniu ;) bo potem na mnie :-D:-D
Evie Witaj . wstaw suwaczki :)
Herbata , inka i Magda Macie mój numer , piszcie nawet w nocy z porodówki ;)

a tymczasem uciekam spać .
Dobranoc . miłej nocki .

reklama
Do góry