reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

pewnie w kazdej lini jest inaczej ;)

Julka mi zaraz zameczy psa ;/ chce zeby ja gonił a ten głupi własnie to robi ;/
Jutro rano musze zostac z Ola .. zamecza mnie z julka ;D pozniej moze do A. sie wybierzemy ;]

reklama
Kuuurdę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja to chyba mam sklerozę . Po raz 2gi zapomniałam zapłacić za neta ... i chodzi mi jakby chciał a nie mógł . Czas na wpłatę mam do 10go a już nie chce chodzić :no:

Milena moze przekroczylas limit? Jakby ci zablokowali to bys wogole nie miala, mojemu A. tak internet chodzil Szwecji po dwoch tygodniach od wplaty, a okazalo sie ze limit przekraczal

Dominisia
moze sie wywrocila i sie zrazila do chodzenia??

u nas znowu w cyfrowym polsacie jak jest 3 dni do terminu wpłaty to juz na tv wyskakuje ze nie odnotowali jeszcze wplaty ;/ \niedługo z miesiecznym wyprzedzeniem bedzie trzeba wplacac ;/

Hej dziewczyny, poczytalam co tam u was, ale na odpisywanie brak weny więc odpisze ogólnie
Wszystkim chorującym zdrowia, dominisia-może mala sie rzeczywiście czegoś wystraszyła.

Ją w sumie dopiero niedawno do domu dotarłam, po pracy wjechalismy do domu po małego i na zakupy, teraz mały bawi się w lozeczku,
Jutro i pojutrze mam wolne ale i tak jutro muszę rano wstać i odprowadzić Kevina do szkoły a później idę z małym do klubu malucha

reklama
23may mi zablokowali pare razy jak zapomnialam zaplacic :-D
Happy to pewnie ci teraz czas tak szybko lecii ... :))

Do góry