reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A u mnie w piekarniku właśnie pieczę się placek z wisniami i kruszanka :)
Dennis jeszcze nie spi... placze i krzyczy na przemian :/

reklama
happy Ty się ciesz ze wstaje Ci o 7. Moja Julka chodzi spac po 22 a wstaje o 6 ;]

no i sie nie wyspalam, bo Julka oczywiscie spala z nami bo ona musi z tata i koniec :-):-);]

23may- Dennis zaczął tak wcześnie wstawać odcięty wróciłam do pracy a do tego budzi się w nocy z płaczem albo marudzi przez sen...
Julka kocha tatusia :)

Hejo :) naprawilam Bb w telefonie. Neta nie mam ;( ale przelew zrobiony takze w poniedzialek powinien byc.

Happy moja Natalia ostatnio wstaje o 6 rano. Tyle ze chodzi spac gora o 20:30 ...do21 nie wytrzyma. I tez zaczela wstawac o 3 w nocy i sobie gada, na szczescie nie musze wstawac ddo niej bo jest grzeczna. ..

23may No kocha julka tatusia

a i dziekuje za zyczenia na dzien kobiet. Wzajemnie

Witajcie
U nas nocka z 2 pobudkami więc nie najgorsza :)
K. dzisiaj ma wolne więc jedziemy na jakieś zakupy:D

23may
Julka wykorzystuje czas w 100% który może spędzić z tatusiem.
Happymum pewnie te kiepskie nocki to reakcja na Twój powrót do pracy, z czasem mały się przyzwyczai i wszystko wróci do normy
Milenaa jak Natalia obudzi się w nocy i sobie pogada to sama zaśnie czy musisz ją pobujać/dać cyca?

Asik Niutka wstaje na cycka w nocy. Ale od kilku dni budzi sie ok 3 probuje dac jej cycka ale nie chce. Wiec gasze lampke klade ja do lozeczka. ..pogada sobie z 40 minut i zasypia :)

Paulina byl cczas kiedy wstawala raz, czasem przeesypiala nocke...a teraz wstaje z trzy razy ..moja Natalia wlasnie sie przeciaga po drzemce ;)

reklama
Paulina nie mieszkamy razem bo ja mam jeszcze szkole itp ;/
kurteczka fajna ;]

Julka własnie wstała ponad 3h spala.. wiec pewnie wieczorem spac nie bedzie chciala isc ;/
Zauwazylam ostatnio ze ciagle bajki u nas leca w TV, nie mozna przełaczyc bo jest płacz albo wyłaczanie całkiem telewizora ;/ Julka myśli że tylko ona może ogladac ;/

Do góry