reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina12 asik24-pewnie macie rację ale spędzam z nim tyle czasu ile mogę... chyba mały musi się poprostu przyzwyczaić ze chodzę do pracy
Paulin12-śliczna kurtka ją też szukam dla małego kurtki na wiosnę(za skóry) i adidasow.

My już po obiadku, wczoraj uciekłem placek więc jeszcze trochę i kawka i deserek :)

reklama
Happy teskni synek :)

Ale dzis nudny dzien, na forum weekendowo ;) nie ma co robic. P nauczyl natke mowic DADA i zasowolony ;)

No nudno tu nudno ;/

Milena to P. napewno zadowolony że Natalka nie woła tylko Mama i Baba ;D

ale zlecial dzien ..

Nowe slowo?...to mamrotanie :) Natalia tylka BABA...potrafi caly dzien baba wykrzykiwac. A babcia taaaka zadowolona ;)

Ile wasze ddzieciaki spaly na dobe jak mialy ok 6miesiecy

Julka chodzila spaco 19 i spala do 6 zazwyczaj bez pobudek. pozniej o 9 na godzine sie kladla i kolo 13 jeszcze raz ;]

23may to szybko Jula zaczela przesypiac ci nocki.. Moja Nikola ma prawie 5 miesiecy a i tak sie dwa razy budzi...
Milena dumny tatus :))

Hej dziewczyny zaniedbałam Was ale mam kalekę w domu;/ W środę o 21 mąż przy pracy wpadł do kanału samochodowego ze 2 m w dół... Przyjechał dopiero o północy bo musiał skończyć przesiąkło normalnie przez dwie pary spodni;/ Zabrałam go na pogotowie noga do szycia na szczęście nie złamana strasznie zbita i stan zapalny się wdał dzisiaj zaczyna lekko próbować zginać ale wiekszość robię za niego przez 2 dni musiałam mu nogę przenosić bo nie było mowy o jakimkolwiek podnoszeniu jutro do chirurga

Milena mój mały zasypał o 20 ok 4 pobudka na kaszę i wstawał ok9

Kasiek-zdrowia dla męża

Ją musze na szybko ogarnąć i bo byliśmy u siostry S. I dopiero niedawno wróciliśmy mały właśnie zasnął jutro do pracy idziemy na popoludniu.... zobaczymy jak synek zaśnięcie bez mamy w domu

Ostatnia edycja:
reklama
hej
poczytalam co naskrobałyście ale jakoś weny brak na pisanie

co do spania to Oliwia chodziła ok.22 a budziła się ok 6 ( całe nocki zaczęęła przesypiać jak miała 2mc), w dzień miała 2-3 drzemki. Z Damianem podobnie bo miał 1,5mc jak zaczął przesypiać nocki, spać chodzi o 21 a wstaje o 8-9. Za to w dzień z drzemkami bywa różnie

Kasiek zdrówka dla mężula

Do góry