reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

O matkooo na 4 pietrze:p Ja cie podziwiam Milena ze ty w ciazy mialas siłe sie gramolic po tych schodach hehe;) Ja jakbym tyle schodow miala to chyba bym juz od razu teraz urodziła:p

Dziś tez juz byłam na miescie, rano pochmurno, teraz slonce wyszlo T dzwonil i pytal czy na spacer idziemy:p Pewnie ze idziemy:p U nas tak gorąco nie jest jak u Was, ale mi z brzucholem dluzsza bluza starczyla za pupe i cieplo mi bylo..
Ja to teraz tyle km narobie ze hoho:p Mam jakies takie dziwne uczucie w krzyżu i do tego śluzuje sie okrutnie masakraaa.. Do tego w ogole jesc mi sie nie chce..;/ dzis zjadlam tylko rano zapiekanke i teraz troche winogronu.. a tak to nie mam ochoty, ale za to pić pić i pić.. ;)

Co do foszków naszych Panów to cóż.. ja focham zawsze rzucam gdy: mam racje i gdy jej nie mam:D haha
On zawsze mówi ze nie ma zamiaru pierwszy przepraszac a i tak zawsze pierwszy zaczyna gadac, albo sie tulic, jaa tam nie ustepuje:p On sie smieje ze Maja pewnie bedzie taka foszkowa jak Ja i on bedzie miał w pozniejszym czasie z nas ubaw jak bedziemy sie fochaly na siebie hehe:D

Korzystajcie dziewczynki z pogody póki tak rozpieszcza:D bo jeszcze w tamtym tyg śnieg był u co niektorych hehe:D;D

reklama
hejkaPaulina hehe no faceci tak maja ;) ja mając trójke dzieci tez nie moge narzekac, choc ja juz wybrałam z kim chce byc ;-) a jak to bedzie - zycie pokaze - teraz to patrze sie nie tylko na siebie ale i na dzieci, bo oni tez musza zaakceptowacmoj wybór :tak: (w moim przypadku juz to zrobily ;-) )Milena u nas tez cieplutko :-) jak po spacerku?Magda a Ty jeszcze tutaj? :-DMy dzis dwa razy na dworku tak samo, ale pilnuje daniela by nie biegal... w niedziele na zabieg juz jedziemy i musi byc zdrowy a szkoda by siedzial w taka pogode w domku... :tak:

Liza na spacerku dobrze , Natka lubi nowy wózek jeździ grzecznie tylko '' Daduje , mamuje , babuje '' i robi ludziom PAPA ... :-D:-D A na 2gi spacer nie poszłyśmy , bo Natalia mi się uśpiła .. ;-)

Magda No schody straszne . w ciąży w lato coś okropnego .. Ale po terminie zaczęłam biegać po nich tam i z powrotem .P mówił ze głupia jestem . A ja szłam do warzywniaka po jabłko , wróciłam siadłam i mówie że ide po czekolade hehehe .
Mnie w dzień przed porodem smaki wzięły .
Ja 29go byłam u gin potem w sklepie ( aptece dokładnie ) , siadłam na forum , i wysępiłam Pawła żeby mi kanapki zrobił z szynką , serkiem i jajkiem na twardo . Zjadłam jedną , zabrałam się za drugą i SKURCZ . Powiedziałam ze mnie boli i ma sobie to zjeść :-D:-D Pamiętam to jak by było wczoraj ..

Wszystkie piwnice u nas w bloku zalało :shocked2: dobrze że wózek wnoszę na górę .

ale ta moja Mała dzisiaj marudna ;P czapkę zakłada i chce na dwór iść. mam w domu (.!) małe kaczuszki. Małej się podobają. w sumie to w domowym pomieszczeniu gospodarczym, no ale w domu - wejście jest jedno. idę Ją chyba przebierać już bo tu krzyczy na mnie. nie "mama", tylko "mamo".. ;)

moja julka potrafi cały dzien chodzic w kurtce po domu ;p

bedziemy miec małego kotka .. pchlarz go moze nie zje hah dzis julka zatykała nos i chodzila za nim ze jest 'FUJ'
ale mnie katar wzial..
Mała wykąpana i lezy , jak jej powiem w lazience 'swim' to sie kladzie i udaje ze płynie a jak powiem 'płyn' to nie reaguje ;]

Milena wspołczuje zalanej piwnicy ;/
Liza super ze ci sie układa i znalazłas sobie kogos ;]
magda 'spadaj' na porodówke hahah

Liza facet to facet. Oni chyba mozgow nie posiadaja :-) Szczescia Ci zycze na nowej drodze zycia z nowa polowka :)
Milena ja bym tak nie dala rady dzien w dzien. Siedzialam na polu prawie 3 godziny i czekalam na mame zeby pomogla mi wtargac wozek :-D

A mnie suszy tak jak magde.. Caly sok pomaranczowy w pol godziny oproznilam.. I zaczelam multiwitamine :D
Luna padla mi na lozku. Tak padla ze nawet nie czuje ze ja kanapki wcinam i nie reaguje haha, a normalnie to jest w stanie wskoczyc na mnie zeby jedzenie dorwac. Jakby glodzona byla

Meble przyjechaly i co z tego jak jutro bedzie trzeba ustawic je w mieszkaniu. Siostra zabrala wiktorie na spacer i tak ja wymeczyla ze bidulka jak tylko wrocila zasnela nawet nie zdazylam jej rozebrac i przebrac. Ach ta siostra:// Jutro tez ja zabiera abysmy mogli poukladac te meble. Jestem zmeczona nic mi sie nie chce ide spac do jutro dziewczynki:):)

Witam :)U nas dzis zachmurzone niebo do tego chlopaki pokasluja i katar...:no: takze dzis i tak w domu siedzą.... :no: Ale cóz...Magda jak tam? ;-)Ide sniadanie szykowac sobie, Milego dnia!

reklama
Ale wczoraj byłam padnięta po podróży, nic mi się nie chciało.

a dziś cieplutko:-) już o 7:30 jak prowadziłam Oliwkę do p-la to szłam w cieniutkiej bluzeczce

A. mnie znowu wkurzyl, wredota jedna. Czy wszyscy faceci mysla ze jak kobieta ma dziecko to juz zaden mezczyzna na nia nie spojrzy?

Niedawno poznałam kolegę mojego K. i później w pracy powiedział mu, że 'niezła laska za mnie i gdyby nie byli kumplami to by się za mnie wziął' hehe. A K. wielce obrażony... i dobrze niech nie myśli, że jak mam 2 dzieci to już nikt na mnie nie spojrzy;-)
Milena współczuje zalanej piwnicy:-(
Dominisia może ktoś na nią krzyknął i dlatego nie chodzi
23may zazdroszczę, że będziecie mieć kociaka. My nie możemy bo nasza 'bestia' zjadłaby go na śniadanie:-p
Liza zdrówka dla chłopaków

Ostatnia edycja:
Do góry