reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

renata podworko pieknie ogarniete bedzie napewno :) mozesz nam zdjecie jakies wrzucic jak wszystko kwitnac zacznie
Liza ja zorganizowana zabardzo nie jestem ale idzie mi coraz lepiej :-)

Jaaak ciemno sie u nas zrobilo, jakby z 20 byla. Kuzynka dzwonila z Krzeszowic ze burza jak fiks :D a to tylko 30km... Wiec zaraz sie zacznie u nas

reklama
Witajcie!
Wstalismy dzis o 6 za to noc byla bez pobudek:-Ddzieki temu zrobilam ju 2 prania, zupa ugotowana, posprzatane, przed chwila podlogi umylam ale ja co ranek sprzatam inaczej cos mnie trafia, niecierpie balaganu.
Paulina ja nie wyobrazam sobie dnia w ktorym moglabym odpuscic sprzatanie;-)
Renata wspolczuje roboty ale za to bedziesz miala ladne podworko i chlopaki beda mieli gdzie biegac
Cayoka witaj;-)

Ostatnia edycja:
Paulina dzieci ucza organizacji takze i wszystko przed toba :tak: ja jestem zorganizowana raczej i jak cos robie to myk i teraz tez juz mam ogarniete ;-) takze sie nie chcialo ale trzeba bylo zrobic :-D i tak dzien lenia zakonczyl sie ze poodkurzalam, pranie wstawilam, saganek wyszorowalam, wlosy umylam :-D :dry:

A dzieciaki bawia sie :tak:

A u Nas juz burza była... z samego rana ;/
teraz Julka idzie spac a ja sobie cos obejrze moze :-):-)

Paulina z samego rana by mi sie nie chcialo sprzatac ;]

u nas też brzydko. jeszcze bez burzy. Wiciek nie chce spać, K. się wścieka od rana.. może przez pogodę.

Paulina mama za długo nie będzie mi pomagać, bo mam się usamodzielnić, bo "jak nie teraz to nigdy i to dla mojego i Wici dobra"..

myślicie, że powinnam składać wniosek o dofinansowanie na ten sklep z ciuchami.?

Dominisia zawsze warto sprobowac :)
23may u nas tez juz byla :)
Liza powoli sie organizuje :D ale podziwiam cie za to ze umiesz sie zorganizowac przy trojce :)

ja się jeszcze nie zorganizowałam ;)
coraz bardziej dochodzę do wniosku, że to było za wcześnie.. nie daję już sobie rady ze wszystkim.. K. nie rozumie o co mi chodzi, bo sam nie ponosi konsekwencji..

Paulina12 jestem z Podkarpacia, a dokładnie moje miasto rodzinne Jasło, ale uczę się w Rzeszowie i tam w okresie szkolnym mieszkam.

dziękuję za miłe przywitanie :-) dziś wizyta u lekarza.. zobaczę czy coś nowego się dowiem..

cayoka &&&& za wizyte ;)
Dominisia mozesz spróbowac, ale z cicuchami chyba ciezko bedzie bo tego jest pełno.. musicie z K. pogadac zeby zaczal ci pomagac ;) a co do kasy, to jak nie masz K w akcie urodzenia to mozesz zlozyc o pieniadze dla samotnej matki i rodzinne, zawsze to cos ;)
Liza je tez cie podziwiam za organizacje przy trojce dzieci;-)

Julka już wstała, aż dziwne ale zjadła cały obiad :-) (rzadko się to zdarza) pozniej moze na solarium pojade bo jak trup bede wygladac jak tak dalej bedzie z pogoda ...

reklama
23may tyle razy z nim rozmawiałam, że już nie widzę sensu. do tego zasiłku jest liczony dochód całej rodziny, a u mnie przekracza ten próg, co tam jest ustalony, chyba, że się wyniosę i będę tylko ja z Małą, ale jak wyżyć z samego zasiłku.? nie widzę siebie w niczym innym. ciuchy najwyżej.. nie mam siły na te ozdoby.. ostatnio nic mi nie wychodzi.. jak się robi dla siebie, przy wolnym czasie, to jest coś innego, niż jak się robi do sprzedania. poprawiam tak długo, że w końcu jest popsute :/ w Połczynie żadnego sklepu chyba nie brakuje.. a jak ja nie zacznę zarabiać, to będzie bardzo ciężko.. muszę coś wymyślić, bo mi się jakby to moja babcia powiedziała d.p. pali.. :/

Do góry