• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

netgirl ja poznałam swojego Dawida ukochanego przez strone Meetic, najpopularniejszy w Europie serwis randkowy online przez 3 miesiące z nim gadałam bo miałam chłopaka w styczniu 2007 roku dokładnie 14 stycznia spotkaliśmy sie i w październiku 2007 niechcący pojawił sie zarodeczek o którym dowiedziałam sie w styczniu 2008 :-)
Ale co ja miałam za wyboje żeby zdobyć mojego ukochanego bo musiałam sie pozbyć takiej niemiłej panienki z Gdyni :-)

reklama
ooo... widze że wspominamy... A więc ja też sie przyznam do mojej historii:-p Poznaliśmy sie dokładnie 10.12.2004... Poszłam na urodziny kolegi do pubu... Było dużo ludzi i do stolika obok usiadł ON z kolega i dwiema koleżankami... Czasami Marek i jego kolega wtrącali sie do rozmowy aż w końcu ich koleżanki poszły a ja z koleżanką przesiadłam się do nich... Po jakimś czasie ona poszła do domu a on odwiuzł mnie grzecznie do domu... A trzeba przyznać że byłam na tyle wstawiona że nie pamiętałam jak wygladał... Nie miał telefonu ale wziął mój numer i jeszcze tego wieczoru zadzwonił do mnie i umówiliśmy sie... Spotykaliśmy sie tak co kilka dni (on pracował a ja szkoła) aż jak przyszły wakacje to myślałam że zwariuje bez niego i wyjechaliśmy razem nad jeziorko (miały być 3 dni zrobił sie tydzień) i na tym wyjeździe zostaliśmy parą... I tak jesteśmy razem od 15 lipca 2005:-) Potem w 2006 roku po maturze razem zamieszkaliśmy a po pół roku zabrali mi go do wojska... Na szczęście nie zwariowałam bo po przysiędze był blisko domu w jednostce no i w rocznice pójścia do wojska skombinowaliśmy maluszka który urodzi sie w rocznice wyjścia z wojska (oczywiście jeśli urodzi sie terminowo) kończe bo pozasypiacie...

KasiaF87 romantycznie nie powiem.
Ja mam super przyszłą teściową,teść nie nie to inna bajka a dziewczyna teściowej też super laska ;-)
A co powiecie o rodzinach swoich ukochanych ??

Witam Was, ale macie historie romantyczne;-). Moja tez fajna, ale skończyła się...
Z Hani tatą poznała mnie jego ówczesna dziewczyna, ja z kolei miałam chłopaka:-D. Czasem się tak spotykaliśmy na imprezach czy coś. A później kontakt się urwał.. Po jakimś roku spotkaliśmy się przypadkiem w jednym klubie, zaczęliśmy gadać i dowiedziałam się, że już nie jest ze swoją dziewczyną, on się dowiedział, że ja też już jestem sama i tak zaczęliśmy obgadywać naszych byłych:-p:-D. A później już tylko krok i zostaliśmy parą;-). Fajnie było ale się skończyło:laugh2:. Niczego nie żałuję, ale już nie chciałabym z nim być:no:.
No to tyle, zaraz wychodzę z pracy i idę się do łóżka położyć, bo mam dreszcze i zimno mi, czuje się niewyraźnie, chyba coś mnie bierze, muszę wziąć rutinoscorbin:-D. Na dodatek Hania ma gorączkę, a wszystko dlatego, że wczoraj było mega zimno a dziś upał:angry:. Niewiadomo jak się ubierać. Mam nadzieję, że to przejściowe:tak:.

ania_zywa no normalnie moja przyszła teściowa ma dziewczyne bo po 20 latach stwierdziła że ona woli dziewczyny niż chłopaków.
a po 20 latach chodzi o lata po urodzeniu dziecka czyli mojego ukochanego Dawida który ma teraz 24 latka ;-)

ania_zywa no normalnie moja przyszła teściowa ma dziewczyne bo po 20 latach stwierdziła że ona woli dziewczyny niż chłopaków.
a po 20 latach chodzi o lata po urodzeniu dziecka czyli mojego ukochanego Dawida który ma teraz 24 latka ;-)

:szok::szok::szok: I ma babkę w podobnym do siebie wieku? Ciekawe, co razem robią:-p:-D:rofl2:.

kornelka dziwne to trochę..

A ja na rodzinę swojego G. raczej nie mogę narzekać. Jego mama jest bardzo fajna, tata małomówny, ale może być, siostra też fajna, a brat trochę nierozsądny i wogóle dziwny ale ja nie mogę na niego narzekac bo dla mnie jest miły.

:no: Ewa jest młodsza od niej ale nie wiem o ile bo mamusia ma 42 lata.
Razem mieszkają pracują i gadają przez skype w Islandii i mieszkają z super kolegą gejem Markiem czy jakoś tak ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry