• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ania ale nie mam co narzekać bo babka tak super wyrozumiała a sama miała Dawida z jego ojcem z wpadki w wieku 17 lat.
Ja ją strasznie lubie bo jest to babka normalna a kiedyś była zoną Dawida ojca;-)

Może komuś sie nie podoba moja teściowa przyszła Iwonka.Niech zachowa to dla siebie

reklama
Ania ale nie mam co narzekać bo babka tak super wyrozumiała a sama miała Dawida z jego ojcem z wpadki w wieku 17 lat.

Ja ją strasznie lubie bo jest to babka normalna a kiedyś była zoną Dawida ojca;-)​

Może komuś sie nie podoba moja teściowa przyszła Iwonka.Niech zachowa to dla siebie​

Mam nadzieję, że nie pomyślałaś, że mi się nie podoba postępowanie Twojej teściowej. Wręcz przeciwnie:tak:;-). Fajnie, że mimo wieku nie wstydzi się swojej orientacji i uważa to za coś normalnego:-). Myślę, że to pozytywna babeczka;-):tak::-).

Aniu 27 Grudnia 2006 a Twoja Hania kiedy???
Zdróweczka dla Was życzę
kornelka no ciekawą masz teściową;-)

ja się wole na temat teściów nie wypowiadać bo z nimi to różnie
zacząłam to poprostu olewać co mówią (teść alkoholik i czasem się mu
śrubki luzują) są bo są i tylę:-p:-p

Kornelka no faktycznie teściową masz super wyluzowaną... Ludzie ze starszych od nas pokolen potępiają mlodzież o innej orientacji. A tu prosze ;-) Gratuluje teściowej!!!
Rodzina Marka jest wporządku... Mama jest ok tylko czasami nie wiem jak sie przy niej odezwać, ojczym małomówny, marka taty nigdy nie poznałam, siostre ma też wporządku i super szwagra... W sumie teraz wiecej czasu spedzam z jego rodzina niz moja...

Aniu uciekasz już ???
Jak coś łapie to lepiej poleżeć

No czuje, że coś łapie, zresztą moją Hanie też, musimy się dziś wygrzać w nocy razem;-):-D.

Czarna, moja Hania 25 stycznia, to jest między nimi miesiąc różnicy;-):-). Z czasem taka różnica się zaciera, już się praktycznie zatarła:tak:.
Ps. Ja na temat swoich niedoszłych też się nie wypowiadam:-p:-D.

reklama
czarna widze że znasz problem mój ;-) chodzi o przyszłego teścia niby jest teraz przez 2 miesiące nie pijącym ale ja mu nie wierze po prostu.
A i pewnie synka masz cudownego i takiego słodkiego co ???

Ja wam powiem że mama mojego ukochanego jest wyrozumiałą szczerą i super kobietą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry