Hej Wam

Ostatnich pare dni nie mam za bardzo czasu pisac. Ale czytam

Jajek zdrow, ale mnie rozlozylo

Na dodatek zgubilam dokumenty, i przepadna mi bilety do Polski bo nikt mi nie wyrobi dowodu czy paszportu w tydzien :/ Dzwonilam do konsulatu to mi powiedzieli ze mam sobie zarezerwowac wizyte w internecie u nich na stronie. Wizyty na 26 lutego :/ A 2 marca mam samolot... Na bank by zdazyli

To on mi mowi ze mam im wyslac LIST. I oni rozpatrza czy zalatwia mi wizyte wczesniej. Niech mnie w tylek wszyscy ucaluja, w Londynie konsulaty ale mentalnosc czysto polska :/
Co do Walentynek luby co roku piwko dostaje

Z ta roznica ze jakies takie ciekawsze piwko. I kartke, jak mam humor do wypisywania. A mi sie skapna jakies kwiatki czy inne male rzeczy. Dzis wstalam a tu kwiatki kolo lozka. Prawie noga wywalilam jak wychodzilam z lozka. Tandetnie ale milo, kochamy sie przeciez na codzien
Mlody jeszcze spi, stary tez, ja leze bo co mam w sumie robic innego

Oj pokara mnie jeszcze za to lenistwo. A poza tym to ostatnie dni cholera diete wziela. Moja siostra jak wspominalam prawie nic nie je wiec z lenistwa bralismy ja do restauracji, bo nie chcialo sie nam wymyslac co by jej tu ugotowac. I reszte mozna sobie dopowiedziec

...