reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej mamusie:tak:

Jestem wykonczona po tym całym dniu...
Mała dzis dała w kośc tatusiowi:-( tylko wyszłam, to sie rozryczała i uspokoiła sie dopiero jak wróciłam... 1,5h :zawstydzona/y: koszmar...
Była tak wykonczona, troszke pociągneła i padła...:-( heh... nigdzie bez niej nie moge sie ruszac:-(
Juz nie mam sił dzis pisac, chyba pojde sie połozyc, ciekawe o ktorej mała mi dzis zrobi pobudke, wczoraj była o 00:30, heh... a jeszcze niedawno tak ładnie sypiała:-( za duzo ja chwaliłam.

Mika... ale Ci zazdroszcze, sama bym poszła, bo jestem blada jak ściana, ale nie wiem czy mozna jak sie karmi... wole nie ryzykować i poczekam!

reklama
Olwika No u mnie jak narazie ok :) (reszta na zamknieym ) No a dzieciaczki rosna rosna Fifi juz dosc duzo mowi chociaz kiepsko mu to idzie no ale do przodu do przodu !! A malutka juz jakies 7 kilo klocek z niej taki ze szoka nie wiem ile mierzy ni pamietam za msc wizyta to sie dowiem dokladnuie!! Jest taka silna ze ja sadzam juz oczywisie z poduszkami obok i za plackami bo jak sie meczy to sobie lezy :) Sama jeszcze nie potarfi utrzymav rownowagi ale z kazdym dniem coraz lepiej!! Zabko chyba tez juz powoli ida bo tak sie zlosci i gryzie wszystko doslownie co ma pod reka a najbardziej raczki swoje :) Tak pozatym to nic ciekawego :) a u Ciebie Oliwko ??:)

Noo... bardzo często mnie juz korciło, żeby dać butle, szczególnie w takich chwilach:-( ale wychodze z załozenia, cos za coś:zawstydzona/y: chce, żeby mała była na naturalnym mleczku to niestety... życ bez mamy mała nie może:zawstydzona/y: Ale nie poddam się... przynajmniej bede sie starać:tak: A na solarke pojde jak juz przestane małą karmić czyli pewnie na wiosne:-p Jakos to przezyje..., w czwartek mam iść do kosmetyczki, zobaczymy jak tym razem mała to zniesie:zawstydzona/y: ehhh...

Miska... witaj po latach:-p Fajnie, ze u Ciebie juz wszystko dobrze, oby tak dalej:tak: Twoja mała powinna podać raczke mojej... takie klocuszki:-p Moja juz siega 8k:zawstydzona/y: a rece to mi wysiadają!

Wy wszystkie tak długo już tu jesteście ciekawe ile ja dam rade.Moja mała była tak zmęczona wojowaniem,ze poszla spac jak nigdy o 20.30

mikus_a
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

Asiowo moja akurat bardziej nauczona w lezaczku lub w lozeczku albo na kanapie :p Jakos tak nie musze jej duzo nosic i wogole , ale lakomczuszek z niej nieziemski :D Ja powoli wprowadzam jej kaszke ryzowa a dzisiaj tarte jabluszko !! Moze to za szybko , ale Filipowi tez tak dawalam i nic mu nie bylo jej narazie tez nie wrecz jest bardziej zadowolona :) aaaa z waga to byla miesiac temu wiec zobaczymy co bedzie pocztakiem listopada bo ma isc wtedy:)

Mika no duze duze nawet nie wiem kiedy tak urosly :p Jak patrze na Filipka to mysle sobie jaki on duzy a taki byl malenski a teraz taki chlop juz co bedzie dalej heheh a Nuska tez przybiera dosc dosc dobrze :D Juz ma ponad 3 miechy a pamietam jak ja rodzilam :p

Kitty Witaj :) Jeszcze nie mialysmy okazji rozmawiac, ale mysle ze szybko to nadrobimy :) :) heheh Pozdrwiam :)

Ja gotuje obiadek i w sumie nic ciekawego juz niedlugo i Zuzka pojdzie spac juz na dobre :D:D heheh Sypia mi od jakiegos tyg cale nocki od 5-6 popoludniu do 5-6-7 rano :D:D:D czasami tylko sie budzi ale nie chce mleka tylko smoka :p Gorzej z tym starszym lobuzem bo w dzien jak padnie to wojuje potem do pozna :/ ale jakos musze go oduczyc spania w dzien !!

Mikusia ja tez mam taka nadzieje ze wszytsko bedzie ok i juz nigdy nie bedzie takich sytuacji :p

milo miska ze pokazalas w koncu swoja piekna zuzie:)

ja tez nie mam czasu pisac w dzien...a najczesciej to nie mam o czym pisac:) ale juz niedlugo bedzie tego coraz wiecej:)jak juz moje malenstwo zechce wyjsc....!

no tez zauwazylam ze nie ma femme ....hmmm moze znow jakas nerwowa akcja z zakonczeniem na prodowce<mysli>

ja stekam caly czas,jem jak chlop niewazne czy to 12 rana czy 12 w nocy..po prostu pochanaim wszytsko....jutro beda wyniki bo ide do gina i bedzie kazal na wage stanąc....chyba juz ostatni raz!:D:-D:-)
brzuch mial jzu niby opasc ale moj to chyba jeszcze sie do gory pnie bo takiej zgagi to ja jeszcze nie milalam....:dry:lekarz powie czy ulozylo sie dobrze, glowa w dol....bo cc to ja nie dziekuje

niektore z Was pewnie teraz wstaja na karmienie hehe a ja sie dopiero klade;*
milej i spokojnej nocy zycze mamusiom i dzieciaczkom!:*

W-tam z rana.
Robiłam wczoraj te faworki na oliwie. Lepsze niż na oleju. Mniam, mniam...
Miśka witaj po nieobecności. Dobrze że jest ok i fajnie że maluchy rosną.
Netgirl dla niego nie ma co się picować. On nie zwraca na to uwagi. A tak w ogóle to nie zależy mi żeby był zazdrosny. Bo ta jego zazdrość to szalona i co do czego źle się kończy.

a ją dziś tylko 2 pobudki miałam. Tyle że Justynka o 3 się obudziła ze strasznym płaczem.

CZĘŚĆ mumuśki!!!!

Ja już nie śpie od 6.30 ,Bartek mi sie tak obódził i nie dał mi poleżeć:no:
Niby wybrał juz cały antybiotyk ale nic mu chyba nie pomógł bo kaszel ma straszny ,no ale zobaczymy lekarka mówiła ze działa jeszcze tydzień po ostatniej dawce.

MISKAHXC a u nas bez zmian,jakoś leci powoli ,dziaciaki chore ,ja miałam zapalenie spojówki !!!ech o tych chorobach to szkoda gadać!!! w kwietniu planuje iść do pracy bo w tym roku nie daliśmy rady posnieść góry ,no ciężko by nam było spałcać kredyt i zyc z jedej pensji!!!!!a ja mam nadzieję że u was już dołów nie bedzie i że się pozbieracie już na dobre!!!!

NET GIRL o dziękuje ,nie nie ja nie chce żadnego podlizywania się i żadnych chonorów .......a podlizywać się to będzie trza ponaej bo to ona mówiła że bedziemy miały przesrane:-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D szkoda że nie masz tak czasu na BB jak dotychczas ,ale doskonale cię rozumiem ,mam nadzieję że za bardzo się nie przepracowujesz????gratuluje pierwszych żąbków u małej Despi

reklama
U nas pobudka o 5:50:-( koszmar... oprócz tego o 1 i 4:zawstydzona/y: taka niewyspana ostatnio jestem:-( Zbieram sie powoli z autem do mechanika, ciekawe ile zas kasy tym razem tam zostawimy:baffled: Na szczescie mama da mi swoje auto i bede mogła wrócic do domku i tutaj czekac na tel, ze auto gotowe... mam tylko nadzieje, ze dzis zrobi to autko!!!

Do góry