reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anula u nas 7.45 to wczesnie , maly zawsze wstawal 9.30-10 ;)
ale fakt ze teraz chodzi wczesniej spac bo 20-21 juz spi to pewnie dlatego ;)

jakis pomysl na szybki obiadek ?
ja moze zrobie jakies warzywa z piersia z kurczaka ;) albo domowe hamburgery .

reklama
Hej.

Paulina- my chyba jasny roz bedziemy miec;) bardzo mi sie podoba.;)
MlodaMama- tez robilam w tym tyg warzywa z kurczakiem i ryzem, uwielbiamy je;) nawet mala sie zajadala;)

My dzis nie spimy od 5,30... Calkiem milo ze strony mojej corci.. :D
Zaraz sniadanko, sprzatanie, obiadek. Dzis robie watrobke z cebula.

A jak T wroci z pracy to pojedziemy do miastA bo dzis konczy wczesniej a buty mu sie porozpadaly..
Moze i ja sobie cos wyhacze;)

Ok uciekam bo mala wlazi na mnie i krzyczy;)

Hej :) wstalismy:) Dennisek z koszmarnym humorze az już głowa boli mnie od jego krzykow bo znów prubuje wymusić coś ale jestem twarda i noe ustpuje
Anula-ja raczej nie mam problemów z tym ze mały czegoś nie lubi ale poprostu brak mi pomysłów. O piciu mleka bądź kaszy na sniadanie moge zapomnieć Dennis zrezygnował z tego już dawno. Ale czasem zje płatki z mlekiem choć nie przepada. Ci do warzyw to od jego nastroju zależy:) ale ogórek kiszony lub knserwowy zawsze zje, z pomidoem czy papryką juz gorzej.

Młoda mama-śliczny synek:) Dennis jak był maly tez spał di ok.9-10 teraz raczej 8-9 ale chodzi spac o 20 od Zawsze i zazwyczaj bez buntu.

Magda, wspolczuje tak wczesniej pobudki, Bartek wczoraj wstal o 5.30:dry:
Happy, u nas mm musi byc rano badz kasza inaczej placz jakby cos sie stalo ale to dobrze bo jogurtow i serow nie je wiec nadrabia mm
Mloda mama, u nas dzis rosol w sumie dla Ł, bo ja z Bartkiem nie lubimy wiec dla nas pomidorowa. Mysle juz nad obiadem na jutro, zjadlabym golabki ale Ł nie lubi wiec mysle daje:sorry2:

Anula- noo masakra bo zazwyczaj wstaje 7.30 badz 8. Probowalam oko na chwile zamknac ale lazila po mnie i za wlosy mnie ciagnela wiec wstalam ;)
No to masz niejadka w domu;) moj brat taki jest. A co niedziele musza byc na obiad piersi z kurczaka a w tygodniu spaghetti..
Ja jutro chyba zrobie piers z kurczaka w ciescie francuskim;) jesli nie zapomne ciasta kupic bo ja tak mam:p

No MAGDA piersw ciescie jest mega! :)
MLODA ja robie marchewke pokrojona w kostke

My wstalysmy o 9.30. Wyspana nawet jestem. Slonce swieci i nas i chyba 13 stopni jest. Lato normalnie.

Młoda mama-kroje w kostkę i jak się już ugotuje dodaje sazmsrzke

Anula-u nas tez kiedyś rano i wieczorem kasza ale coraz częściej wolal kanapoki i na konvu nie chciał juz kaszu rano , tydzień później z wieczornej tez zrezygnował. Za to jogurtiw zjadlby 10 gdybym mu pozwoliła

reklama
Moja uwielbia mm. Zawsze pije czyste mm przed drzemka popoludniowa, a jak zje kolacje to kolo 5 chce kaszke, ale zje i odrazu usypia. A tak to niezliczona ilosc pobudek na picie

Do góry