reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewuszki a co tu taka cisza? ;)

U nas do niedzieli burze o deszcze ale temp ma byc do 24 ;/ a od poniedzialku ma sie poprawic zobaczymy jak to bedzie ;) chociaz w moich okolicach oglosili stan przedpowodziowy wiec ciekawie

reklama
Happy pewnoe teraz szczesliwa jestes ze Twoj facet spedza z wami wiecej czasu co? ;) bo zawsze jak pisalas to tylko Ty i Denis wszedzie chodziliscie ;)

olcia mnie juz tak denerwuje ta pogoda;/ raz słońce a raz deszcz, synek zakatarzony sama juz nie wiem czy za grubo czy za cienko go ubieram;/

P. zasnął po 21:) Po południu siostra przyjechała na kawkę, babcia jutro ma imieniny ale pojechałyśmy dzisiaj z mama i dzieciakami:) Synek zadowolony bo uwielbia jezdzic autem chociaż do babci mamy 16km więc za duzo jeżdżenia nie było:p I dziwne bo chciał huśtać się na huśtawce gdzie do tej pory bał się tego:)

Hej.

U nas dzis tez cieplutko bylo i na dworku ciagle. Mala dzis bez drzemki byla, i do 20.30 na.dworze.bo nie chciala do domu isc... wykapalam ja, zjadla mleko i odpadla po chwili :p

Zrobilam dzis rogaliki, ale pyszne mi dzis wyszlyyy. Mniam

Noo i Maja juz chodzi sobie, wstaje i przejdzie caly pokoj ;))))

Madzialena- hustawka? bleee mam uraz z dziecinstwa. SiedziaLam nA hustawce a kolega mnie zakrecil na niej i jak sie odkrecilam to zwymiotowalam od razu. Teraz jak tylko usiade od razu mi niedobrze jest, a jak widze ze ktos sie buja to wywraca mi sie w zoladku.. :p

A resztA gdzie?

Hejka:)

Właśnie gdzie reszta dziewczyn??:)

magda ja mam podobny uraz z dzieciństwa:p Zawsze tylko chwilke mogłam sie huśtać bo potem kręciło mi sie w głowie dlatego nigdy synka nie wsadzałam do huśtawki jak nie chciał, a wczoraj na dworze zobaczył że kuzynka sie huśta i sam chciał:)
Piekłaś rogaliki? Mniam:) Ja wczoraj upiekłam ciasto drożdżowe z rabarbarem to zjem sobie kawałek na sniadanie:p

My pospaliśmy do 9:) Idziemy na śniadanko

Miłego dnia

Hej

Widze hustawki w temacie mi nic nie jest ale jak widze ze Zu drepta do nich to odsowam bo sie boje. Jak bylam mala to chustalam sie a moja kolezanka z moim bratek ganiali sie kolo tej hustawki i Mako w pewnym momencie sie zatrzymal i dostal w czolo no i mial rozciete ale w tego wystraszona bylam nie wiedzialam co robic ;p

Magda super ze juz chodzi ;p moja to taki boidupcio ale niech sie rozwija w swoim tempie nie bede jej ponaglac ;D

Madzialenka mmm z rabarbarem pysznoosci ;D
A o pogodzie nic nie mow bo az ... swieci slonce chmury czarne wieje i wez tu wyjdz ;/

Noo i nie moglam sie oprzec zamowilam te butki

Ostatnia edycja:
Sory ze tak post pod postem jakby ktos mogl przeniesc

Magda a powiedz mi jeszcze jaki roz ubranek kupujesz dla malej i nr butka ?

Załączniki

• 1400139371170.jpg
    1400139371170.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Hej. U nas tez cieplo ;) czyli jak u Happy i Magdy cieplo to u nas jest taka pogoda na dzien nastepny :p

OLCIA buty ladne, ale to nie podrobki? Bo adidas originals ma trzy "listki" a tutaj na jezyku masz cztery chyba ze tak wyglada ;p ja poluje na conversy dla mlodej.. no ocipialam jak zobaczylam dzieciaczki w conversach ;) sandalki dla mlodej juz mam z nike, trzy pary adidaskow z pumy i nike i teraz te conversy chodza mi po glowie.. i dla siebie tez chce bo koszulki adidasa mamy takie same, spodnie dzinsowe juz mam wypatrzone takie same wiec smiesznie wygladac bedziemy ;)

Noo! U nas slonecznie wkoncu ;) my tez codziennie na spacery i A. nawet po pracy chodzi ;) dzis zostajemy same bo A. jedzie na delegacje 150km. Wraca jutto ale w nastepnym tygodniu jedziemy z nim na caly tydzien ;)

Edit
OLCIA moja w wieku Zu miala rozmiar 20 i ubrania 80.

reklama
Paulina mi sie akurat te conversy nie podobaja ale te dla doroslych dziedziaczkow jeszcze nie widzialam ;p ja widze 3 ale nawet jakby mialy 4 i nie bylyby orginalne to co ;D mi sie po prostu spodobaly ;p no Zu ma 19roz a ciuszki tez 80-86 ale to zalezy od rozmiarowki kiedys pisalam o tym a nawet ma kilka 92 tzn na metce tak jest a sa takie jak 80 ;/ i niektore bodziaki 74 sa dobre.
A co do tych butkow to i tak nie wiem czy w nich pochodzi bo roz 19-20 nie bylo ;p

Do góry