heja
po weselu zyje.. chociaz zapowiadalo sie ze to byl moj koniec

upilam sie nieziemsko.. ale o dziwo kac byl mały
tylko mnie nogi strasznie bolą. Oskar siedziec mi nie dal.. kazal non stop tanczyć

F pilnowal fontanny z czekaladą

obzarł sie jej jak szalony
co do roznicy wieku. mialam brata rok mlodszego i mam 8 i 12 lat mlodszych. dogaduje sie z nimi roznie. Wiecie. dla nich ja juz jestem starą babą.Kiedys kontakt byl gorszy. jak sie wyprowadzilam sie poprawił.
co do romantycznosci.. ja jestem strasznie zimna

nie nawidze ciąglego pytania " kochasz mnie??' no piana z mordy. jak mnie Ł pyta to gotowa mu jestem trzasnąc. Nie znosze chodzenia za reke. Inni prosze bardzo. nie boli mnie widok zakochanych. ale jak mnie facet probowal zlapac za dlon, lub publicznie pocalowac to mogl oberwac.
A Ł znowu jest taki ze jakby mogł to by mnie non stop utwierdzał w przekonaniu jaka to ja jestem cudowna, najwazniejsza... itd., wtedy mowie mu ze wiem.. ot tyle z mojej czulosci.
aaaaale dla F i O to sie nie oszczedzam. moge calowac, przytulac, wyznawac milosc non stop.wcale mi nie brzydnie
klucic sie tez klucimy. Oboje mamy wybuchowe charaktery. u nas albo jest ok.. albo wojna na noze. i wtedy lecą takie epitety ze ho ho.. wiecej z mojej strony, bo ja Ł do glosu nie dopuszcze tak ryja dre

aaaaaale dzieki mojejmu darciu sie nauczylam meza swego ze ma sprzatac po sobie, ze ja nie jego mama.. sam sobie kanapeczki musi robić, a skoro robi sobie to i mi moze

, ze sprzataczką nie jestem, mieszkamy razem brudzimy razem to i sprzatamy razem.Ze są prace typowo mneskie i zeby mi nawet na golasa biegał i obiecywal seks nieziemski to do niektorych rzeczy sie nie dotkne

a jesli sie dotkne to oznacza nasz koniec

kupuje sobie wibrator i on sie moze wynosic

Ja mu gotrowac nie kaze i sprzatac lazienki
10 lat razem juz jestesmy.. nie zabilismy sie jeszcze wiec chyba jest ok