reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A my 3 listopada 2 rocznicę bedziemy miec :p o ile do tego listopada wytrzymamy razem.... A znamy sie od małego. Nie dosc ze mieszkaliśmy na tej samej ulicy, ja w jednym bloku a on na przeciwko to jeszcze K. od małego przyjaźni sie z moim bratem :p

Happy wlasnie mam takie samo zdanie na temat okazywania swoich uczuc. zresztą ja nigdy nie lubilam takiego publicznego migdalenia sie. 15 lat temu to jeszcze dalam sie poprowadzac za reke.. ale teraz?? dziecko moge trzymac.. a nie meza :)

Ł wie ze go kocham. inaczej bym z nim nie byla.. ja nie jakas instytucja charytatywna zeby byc z nim ot tak.. zeby nie byc samej.

booooosz.. jak mnie nosi. dni plodne mam.. i no. chce sie jak diabli, normalnie L to bym zgwalcila tak ze by niewiedzial ktora godzina. ale niemoge. A ze Ł niema.. w pracy jest.. a nie pojde 7 km.. zeby przeleciec meza :D no i doopa...

Hahaha :-D
Moj K boi rozmowy i jak zwykle ucieka - organizuje wyjście z pracy na piwo. Zapytał sie mnie czy ide. Oczywiście ze ide! Bedzie z nami moj brat Darek bo tez tam pracuje i jego dziewczyna Daria :-) jak bedzie koleżaneczka K to bede jej dopierdzielac :-) ale tez bedzie druga fajna koleżanka z pracy K i ja po prostu uwielbiam wiec chyba bedzie mnie powstrzymywać :-(
Caly czas sie z nia na piwo ugaduje i tylko raz poszłysmy. Oczywiście w obecności K :-D
Ta to sobie moze do K co badz pisac bo nie dosc ze ma synka to jakiegoś faceta tez ma (rozwódka) i sama mowila K zeby troche z tonu spuścił i zeby nie wzbudzal we mnie zazdrości. Kazdy ja lubi :-) jest po prostu w porządku. Jak strasza siostra :-D

Ostatnia edycja:
hej młody śpi.
nie chce kupy mi na nocnik robić a już pięknie robił. w ogóle wydaje mi się że ma śluz w kupce. Nigdy się nie przypatrywałam dokładnie. Odstawiłam mu na razie zwykłe mleko zobaczymy będę patrzyła może to od jakiegoś jedzenia bo mleko zwykłe pije już od roku. ale ostatnio trochę więcej sobie go życzył. zobaczymy jak dieta nie pomoże to pójdę i zrobię badania.

Co do okazywania miłości to ja z A jakos nigdy aż tak sie bardzo nie migdaliliśmy wiemy co do siebie czujemy i nie ma sensu ciągle tego mówić czy udowadniać. Za to Kubulkowi ciągle mówię że go kocham i całuje i przytulam ;d A on mi odpowiada ''mama kocham mocno mocno,, hihihi.

Renata co do mi sie chce. To u mnie jest tragedia. mi sie nigdy nie chce. a jak mam dni płodne to juz w ogóle bo mam straszne kłucie w jajnikach i aż tam w środku czuje ze usiaść nie mogę co dopiero jeszcze żeby coś mi się tam wpychało.;d
Ja to nazywam naturalną antykoncepcją.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry