reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam z rana szanowne koleżanki.My dziś z mężusiem wychodzimy na kolacje i do kina a kluska zostaje z dziadkami.A co u was ciekawego? Rozpakowała się już któraś?

reklama
Oliwka ja przytylam ksiazkowo w czasie ciazy a po porodzie mialam tylko 4 kg do zrzucenia a juz 2 tyg pozniej wazylam mniej niz sprzed ciazy :-D
oczywiscie brzuszek zostal :sorry2: a cwiczyc ja nie moglam i nadal nie moge :wściekła/y::blink:
u siebie to mi sie jeszcze nie podobaja uda :rofl2: ale tak to wydaje mi sie ze naleze do kobiet o normalnej figurze :cool:
a nie przysylaja odrazu karty z pinem ? :confused: teraz tylko macie klopoty po tej kradziezy :dry:

POLNA mi moje uda też sie nie podobaja,chciałbam szczuplejsze a z brzuszka sie ciesze bo jest lepszy niz przed ciazami ,wszystko sie wchłoneło...Karty nie przysyłają z pinem bo jak zaginie gdzieś przesyłka to ktoś może kase wybrac a tak tow jakim odstępie wysyłają dla bespieczeństwa!!!ALA bajkuje????ech ty masz dobrze ze taj lub tv bo masz chwile spokoju moja to najwayżej 1h i już jej się nudzi!!Teraz lata u teściów w pokoju ,a bąbel leży obok mnie na łóżku

Oliwka no wsumie racja z tym pinem :-)
a Ala ogladala Nasze wesele - nie wiem ale ciagle chce ogladac tate :rofl2::-D
ogladala chwile swinke peppe ale teraz rzadzi z kuchni bo rodzice jedza sniadanie :-) ale przyznasz racje ze dziadkowie to bardzo pozyteczny ,,zawod.. :-D
zawsze zajma sie wnukami na jakis czas a Ty mozesz chwile posiedziec w spokoju :tak:

A mi sie dzis snila ze bylam w ciazy blizniaczej :szok: :-D

Witam sIĘ I ją z rana.
dzisiaj w nocy chyba ze 4 pobudki do Mareczka miałam.,może nawet i więcej. Justynka nam na noc trochę marudziła i nim usnęła zdążyła zdenerwować i mnie i S. Po 23 dopiero spać poszliśmy.

justynka chyba wie że trzeba się wzmacniać na zimę to cytryne wtrynia i nawet się nie skwasi. Heh...:-)

POLNA ooooooo naszło ją na wesele,może tatuśka widzi i dlatego chce oglądać!!!??A dziadkowie to zależy jacy są dla wnuczków!!Ja miałam ze strony taty cudowną babcie ,lepiej się z nią dogadywałam niż z mamą,zawsze moglam jej wszystko powiedzieć i w ogole nie znam drugiej takij osoby! ech bardzo mi jej brakuje ..teraz w styczniu będzie 2 lata jak jej nie ma!!a i babcia pierwsza zauważyła że w ciąży ...zaszłam w lipcu a we wrześniu babcia do mnie co ja takich cycków dostałam a ja na to że mam taki stanik ,a ona się uśmiechneła i powiedziała ,że to nie stanik tylko że będzie miała jeszcze jednego wnuczka!!!ech kochcna była ,A D babka to taka chamica że szok ,nie uznaje wnuczków i powiedziała że wszystkie powinny się w dupie podusić!!1małpa

EWI wspólczuje ten nocki,ech te nasze dzieciaki!!a jak dzieci zdrowe???

A ja dostałam @ i czuje się jak balon

Ewi uuuu to z Justynki odwazna babeczka ze wcina cytryne :tak: moja niedawno raz polizala i jak teraz tylko widzi cytryne to ucieka do kata :-D
mam nadzieje ze Mareczek sie nie rozchoruje ;-)bo umnie jak Ala tak czesto sie budzi to ma nastepnego dnia katar :sorry2:

A ja sie boje zmiany czasu na zimowy :baffled:
bo chyba jutro zmieniamy prawda ?:sorry2:

Oliwka Ala odkad zaczela ogladac wesele czesciej mowi cos o tacie-ze tanczyl z mama.. ze jest na zdjeciu w pokoju, ze dostala lalke od Niego , oczywiscie po swojemu mowi:-D
ale mozna Ja zrozumiec o co chodzi !!
a co do babciow to ja tez mialam swietna ale jak zachorowala na alzhaimera to zaczelam Jej sie bac -boziu Ona takie rzeczy robila ze trzba bylo Ja zamykac w domu bo potrafila sie rozebrac do samych majtek i wyjsc na pole !! pare razy wyrywala kontakty , z nozami chodzila po domu ... !! potem przestala chodzic ,dziadziu sie rozchorowala i rodzice stwierdzili ze nie dacze sobie rady a nadodatek brat i siostra mamy nie kwapili sie do pomocy przy wlasnych rodzicach ......

Ostatnia edycja:
Szczerze to Mareczek codziennie mi się tak budzi więc raczej chory nie jest. A Justynke S nauczył jeść cytryne,bo on zawsze z herbaty jak wyjmował to zjadaj i justynka zawsze robi to co on więc się nauczyła.
Oliwka no niestety my kobiety musimy co miesiąc się męczyć. Ją to od kilku tygodni czuje się jakbym miała zespół napięcia przedmiesiączkowego a @ się nie mogę doczekać.
Kitty co za wypadek? A @ ci się spóźnia czy co?

reklama
Do góry