reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej :) my dopiero Wstalismy.
Paulina -co do Dwujęzyczności to poczytaj trochę, nie ma ona zwiazku z opóźnieniem mowy . Każde dziecko moze miec opóźnienie mowy o 6miesiacy (ze względu na indywidualny tryb rozwoju) prawda jest taka ze im szybciej zacznie sie "leczyć" problemy z mowiemniem tym lepiej, tutaj zazwyczaj na bilansie 2 kierują do logopedy . Dennis na bilansie mówił super ale od tamtego czasu zrobił małe postepy i dlatego idę.
Co do kupowania zasłon itp. Poczekalabym do konca remontu.
Maciejka-dacie rade
Madzialena - mamy taki dywanik i jest super!

reklama
HAPPY ja wiem z pierwszej reki, nie z internetu. Szefowa tak miala wiec mowie, mlody jest dwujezyczny, polski i szwedzki od malenkosci i dopiero po 4 ur zostali skierowani do logopedy.
MADZIALENA u nas caly czas jest i w dzien -5 ;)

Dzieki dziewczyny ;) zstanowie sie jeszcze bo te co mam to mnie draznia..

HAPPY fakt tak samo z lekarstwami, w polsce antybiotyki jak cukierki, a tu zeby sie dostac do lekarza trzeba sie konczy bo inaczej powiedza ze to normalne.

paulina co do antybiotyków u nas to racja ;/ dlatego jak mały jest przeziębiony to siedzimy w domu i leczymy sie sprawdzonymi syropami bo jak pójdziemy to przeważnie kończy sie antybiotykiem;/ ja i tak zawsze pytam się czy jest to konieczne bo wiadomo czasami naprawdę nie ma innego ratunku:)
happymum tak jak pisałam nic nie zaszkodzi jak skorzystacie z porady lekarza od tego są. A dywan jest super wlasnie widziałam kiedyś u Was na zdjęciach że taki macie:)

Zalezy jacy lekarze sa i jakie leczebie preferuja :)

Paulina tez bym poczekala z thmi zaslonami :p

A mnie ten snieg nie cieszy jedynie Zu ma frsjde jak to dzieci

A wiecie co nigdt nie zwracalam uwagi kiedy co Zu potrsfi czy to jej czas czy za pozno np zaczela chodzic z mowieniem tez nie przezywam widocznie jeszcze nie jej czas a czy zacznie mowic na drugie ur czy na 4ur no coz nir pochlastam sie :)

Co do sprawy to nie dzieki aby nie zapeszyc :)

Mnie znowu napadl zakupoholizm Zuzinowy :D

Ostatnia edycja:
Hej dziewuszki ;*

My nie spimy od 7 młody szaleje a ja nie mam siły ;/ sklamalam mówiąc ze nie doczekam się śniegu ..

Załączniki

• 1422177831660.jpg
    1422177831660.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 77
U nas tez snieg, ale mloda kaszle, pozatym wisi to cos w powietrzu i siedzimy w domu :)

HAPPY u nas na bilansie pytali czy 3 slowa w zdanie laczy .. co do 2 jezykow PAULINA to nie jest czasem tak ze dziecko po prostu miesza polski z angielskim ???

S znowu auto stiknal ... pech jakis normalnie.

reklama
Milena - on na bilansie dwulatka mówił prawie wszystko o co ga zapytali, i wszystko rozumiał wiec powiedzielu xe jest bardzo dobrze , tylko ze jak dla mnie od tego czasu zrobił male postepy mowie no i widzę że chce cos powiedzieć ale nie może sloea złożyć bo przekreca litery. Powodów może byc wiele nawet to ze prawie nie ma jedynek
Zdrówka dla małej

Do góry