Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A tak mi się nie chce wstawać z fotela ;-)asiowo body slodkie.... pewnie przekonal cie ten napis "kocham mame " hehe
dla taty tez kupiłam, zeby nie było
w ogole wymysliłam sobie, ze kupie cos mojemu M. w ramach podziekowania, ze mi tak pomaga
pewnie go to zmotywuje do dalszych staran, bo tacy juz sa faceci, tylko by chcieli,zeby ich chwalic
On nie ma problemu, bo co jakis czas przyniesie mi kwiatka i ma spokoj, a ja...
wiec pomyslałam o czyms takim:
ja obiecałam sobie że nie kupię nawet skarpetekale pierwsze ciuszki kupiłam w 6 miesiącu i przyznam że takie zakupy sprawiają ogromną radość;-) co najmniej jakbym kupowała dla siebie jakieś szmatki a nawet większą:-) ale muszę się zebrać i myśleć o konkretnej wyprawce buźka dla
Was wszystkich:-)
mi to sprawia ogromna przyjemnosc, ale pozniej M. mi robi wykład, ze kase zas wydaje na mała
choc wole robic jej zakupy niz sobie
choc o sobie ostatnio tez musiałam pomyslec, bo wszystkie rozm. 36 poszły w odstawke i przyzwyczajam sie do 40
Od soboty leżałam w szpitalu i dopiero dzisiaj wyszłam.Miałam mega popuchnięte nogi i wysokie ciśnienie,więc pojechaliśmy,a oni musieli mnie zatrzymać
I długi weekend przepadł
I nic z tego nie wyszło,bo dalej jestem z brzuszkiem...Mam wrócić na poród...Zaraz poczytam co u Was
Lenka tez miala chore gardlo i mega goraczke - bidulka.. wspolczuje jej:-

bo tak to trudno sie połapac kto co pisał
widocznie taki juz mój urok i organizm sie buntuje
tylko niepotrzebna biurokracja:-(