reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
wampi twój brzuch wyglądał jak mój teraz. hihia w ciąży nie jestem. Kurczaki czy któraś też ma taki problem z brzuchem po ciąży już prawie półtora roku a ludzie sie mnie pytają na ulicy na kiedy kolejny termin ;/

Renata tylko stwierdziłam fakt:p Bo są na prawdę wielkoludy:)

Taaa Wampi brzuszek był bardzo mały heheh ja bym dała 20 tydzień a nie rozwiązanie mojego też długo nie było w sumie przy sesji się wszyscy kapneli w czerwcu więc był 6 miesiąc już prawie 7:p

Brzuszek Wampi widze tu juz enty raz , zgrabniutki - uroczy taki .. a mnie mówili że miałam mały , a wcale mały nie był :-D:-D

Moja Natalia ma 77cm w butach - bo bez butów mam wyki wiec standard ze buty na nogach , wiec koło 75 cm i jakies 10,5 kg:-p

Hej.
Wampi- jaki maly brzusio mialas, jeju;)
Jak bylismy na swieta w Pl to mialam tez maly brzuch a pod kurtka zimowa nie bylo widac i jak dodalam fotke juz pod koniec to niektorzy w szoku byli bo nie zauwazyli:D

Paulina- od 7-40? My od 5-30:D i wlasnie zasnela maruda, matkooo placze i tak zle tak jej zle.. A ze pada deszcz wiec nawet ze spaceru nitki.;) aa Paulina zazdroszcze Ci znowu takiego wyjazdu;) a drogo cie bilety wynosza? Ja jeszcze czekam az troche z ceny zejda bo narazie to masakra. Za Maje i tak mam do zaplacenie 30f w jedna strone czyli 60 w dwie. Dziwne to troche.
Papitka- noo zawitalas wreszcie;) ale masz juz kawalera;)

Jak zwykle w tym okresie mam dola;/ noo masakraa co roku to samo i dokladnie o tej porze;( chce mi Sie ryczec nawet nie wiem czemu;// ehhh

MADZIU place 63zl w jedna strone czyli 126zl w obie ale tylko z bagazem podrecznym. Sam bagaz 60e w jedna strone. Tyle ze ja nie lece do Sztokholm Arlanda czy Bromma (glowne Sztokholmskie lotniska) tylko laduje na Skavscie nie cale 100km od A.. ale to i tak sie oplaca bo za bilet na Arlande dalabym ok 1500zl.

reklama
Paulina- to tanioszka;) ja jak bede leciec to tez tylko z podrecznym ale nawet wozka ne bede brac bo nie bede sie targac z nim. A zamiast bagazu wysle sobie paczke za 20f do 30kg jest. ;)

Nudziachy meega. Marzy mi sie lozko i spanko. Dalej mnie chanderka trzyma i do tego ta pogoda;//

Do góry