reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

jestem w końcu

u nas przez weekend dużo się działo- w piątek mikołajki. Damian Mikołajem zachwycony:tak: dopóki nie wziął go na kolana:-D bidulek się rozpłakał
W sobotę pojechaliśmy do D. chrzestnej, teściowej a na końcu zaliczyliśmy Fikoland. Młody szalał na wszystkich zabawkach, pokonywał tunele i zjeżdżał z duuużych zjeżdżalni:happy2:

Happy pomysł na prezent super:tak: zwłaszcza, że Dennis lubi sprzątać

Paulina suknia booooskaaaaa:tak:

Milena daj znać co lekarz powiedział

edek
Happy też uważam, że Dennisek podobny do Ciebie. Słodko wygląda przytulony do misia

Ostatnia edycja:
reklama
MADZIALENA niech zdycha :p zasluzyl
ASIK dzieci sa cwane z daleka :D

My juz po sniadaniu, popoludniu jedziemy do hipermarketu pokupywac sobie i N. picie, mleka, parowki itp itd i jeszcze wydrukowac zdjecia dla A. bo mama jutro leci do nich do Sztokholmu. I zostajemy same z N.. no z dziadkami z ktorymi nie zamienimy pewnie slowa ;d

hej wam . Na 13:30 do lekarza . S juz nad morzem , kazal mi o Natalie DBAC i przypominać o nim żeby go pamiętała . Mloda jakiś bunt ma :D ciągle słyszę krzyki "moje , aj mi , nie , bee " i wszystkim by rzucała .

Paulina S do pracy z chłopakami pojechał wiec ja z dzieckiem zdecydowanie tam nie pasuje :D:D:D

idę na szybka kawę z babcia i będę się zbierać do lekarza :D:D

Paulina suknia śliczna

Milena mój kuba też sie buntuje wszystko jest jego i wszystko jest na nie ;D

Wreszcie zdrowy jest w czwartek szczepienie to najwyższa pora haha.

Ja byłam u lekarza dzisiaj bo mam okropne suche plamy na buzi i w zgięciach rąk i pod kolanami i na dłoniach i kazała mi stosować emoliety + oczywiście przepisała maść sterydową. :wściekła/y:

No i dalej antybiotyk :(:( tfuu... Ale juz jest lepiej , harczy bo się odrywa wszystko . Mam nadzieje że po tym juz będzie ok ....

MILENA zdrowka dla Natalii :)
HAPPY ja jutro o 7 pobudka :mad::mad::mad::mad: musze wkoncu jechac odebrac dowod rejestracyjny bo mama jutro leci do Sztokholmu to da A.

Zmeczona cos jestem dzis.

milena zdrówka:)
papitka oby szybko przeszło:)
Ja zagoniłam D. do lekarza i ma tydzień chorobowego:) przeziębienie;/ kaszle jak nie wiem;/ no to posiedzi w domku:)

Ostatnia edycja:
Nie mam sił dziewczyny.... zaczyna mnie wszystko przerastac... tylko praca , dom i mały. .. codziennie sorzatsm u codziennie jest bałagan mam dosyć... dopiero piereszy raz siadam od 6 rano.... mam ochotę je***c drzwiami i wyjść....

reklama
HAPPY tobie to przydalby sie porzadny urlop.. Moze pojedziecie gdzies na wakacje? Albo ty gdzies sie wyrwiesz na weekend? Ja jak dostaniemy papiery na mala i uda nam sie na jakis czas wyjechac do SE to tez pojde do pracy na pol etatu do sprzatania biura. I nie wyobrazam sobie chociaz raz w roku wakacji, tzn z A. i mloda ale nie takie wakacje zeby np do rodzicow wyjechac tylko cieple kraje, all inclusive itp.

Do góry