reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina super, że rozprawa już niedługo:tak: powodzenia.

Happy oj, jak ja Ci zazdraszczam, że Dennis już śpi, mój łobuziak wyjątkowo buszuje jeszcze:baffled: a zawsze szedł śpiochać przed 21...
Pewnie, że masz nas- zawsze "wysłuchamy", doradzimy, pocieszymy...

edek
ufff cisza, w końcu zasnął

Ostatnia edycja:
reklama
Lecę do polski w maju 2014 bo bracia (blizniaki) mają komunie a starszy brat (23 lata) będzie chrzcil córkę (urodzi sie w lutym) ale nie bylam w polsce od sierpnia 2011 czyli od kiedy tu przyleciałam:/
Wlasnie skończyłam sprzątanie domu:/ dobrze ze jeszcze jutro i wolne:)

paulina to dobrze że oskrzela czyste a katar jak to katar, w końcu przejdzie:) Chociaż ja też nie cierpię jak mały się smarka bo tak mi go szkoda:(
happymum uszy do góry:) pewnie że zawsze wysłuchamy i gdyby nie to forum też pewnie bym się nudziła bo koleżanki nie zawsze maja dla mnie czas:( Ja mam dziecko i o czym mam z nimi rozmawiać;/ rzadko sie do mnie odzywają ale dobrze że chociaz się odzywają:) i rozumiem że tęskno Ci do polski sama bym tęskniła:)

Synek szybko zasnął ale dzisiaj był wyjątkowo nieznośny;/ tylko ciągle ,,mamo nie odzywam sie do Ciebie,, szczególnie jak zwracam mu uwagę :p Tylko do tatusia czuje respekt:) Mam nadzieję że to tylko taki wiek i wyrośnie z tego:):) trzeba być cierpliwym:)

Ostatnia edycja:
HAPPy gratki dla brata :)
MADZIALENA bo my mamy za duzo dzieciom pozwalamy i dlatego do tatusiow czuja respekt :D

HAPPY mam takie pytanko, moze troche prywatne... duzo placicie za nianie do Dennisa?

paulina pewnie masz rację hihi:-)
My juz po śniadanku, mały wstał dzisiaj po 9, jak na niego to szybko:-) Katar już mniejszy na szczęście i przespał całą noc:-) Teraz zastanawiamy sie z mamą co zrobić na obiad:-) Pogoda może być, ważne że nie pada, gdyby jeszcze brzuch mnie tak nie bolał to byłoby super:):)
Miłego dnia:-)

Paulina-nie mam typowej niani. Koleżanka która nie pracuje zsjmuje mi się małym. Ona samaa córkę pół roku młodszą od Dennisa i nie ma jak wrócić do pracy. Place jej 50 funtów za 4 dni wychodzi mi 250 miesięcznie.

U nas też tata wiecej pozwala przy mamie Dennisek jedt grzeczny bo wie ze mama ma dużo pracy

Cześć dziewczyny :-)
Piszę do Was z takim pytaniem- otóż dostałam zalecenie żeby udać się na USG prenatalne w prawdzie nie mam ciąży jako takiej zagrożonej, około 5 tygodnia tylko plamienia. Teraz już ustąpiły i lekarka mówi że jest w porządku. Tylko nie bardzo rozumiem czym sie dokładnie różni to prenatalne usg od tego 4d ? Czy koniecznie musze robić to pierwsze czy wystarczy tylko 4d ?

Witam wieczornie. Moja niunka juz po kolacji zaraz kladzie sie spac. Wlasnie robi rewolucje w szufladzie. Pomylam dzis okna, zalozylam sobir firanke w pokoju. Jak na pierwszy raz nawet mi wyszlo.

reklama
Witam dziewczyny :)
Maralai-niestety nie pomogę bo nie znam się:(
Paulina u mjie też sprzątanie pełną parą.

No i z 5 dni wolnego zrobily się 3 bo niedziele i poniedziałek idę do pracy na rano :/ kasa na święta potrzebna
Po za tym jutro czeka mnie nieprzyjemny ranek bo Dennisek ma wizytę u Dentysty na 10 no i będzie krzyk:(
Ide posprzątać bi jrszcze dzisiaj nic nie zrobiłam

Do góry