reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam.
my po obiadku maly zjadl ladnie zupke teraz oglada eske bo ostatnio podobaja mu sie piosenki ...
bedzie muzykalny chlopczyk ;)

ja troche odpoczywam bo dosc dlugo wczoraj siedzialam nad sklejaniem bryl ..az moj Ł musial wziasc sobie wolne zeby mi pomoc .
a u was co tam kobitki,?

a mam pytanie moj Maniek zjada w wieku 6 miesiecy pol sloiczka zupki z bobovity [ tego malego] nie jest to za malo ?

reklama
My bylismy jednak u lekarza, synek będzie miał stawiane wieczorem bańki, pielęgniarka ma przyjść. A tak to pediatra mówiła że jest juz lepiej, mam pilnować żeby często wydmuchiwał nosek i w piątek do kontroli:) Oby choroba szybko przeszła

papitka to fajnie że u Was wszystko w porządku:) Zaglądaj częściej:-) Ja tez chciałabym juz się wyprowadzic ale u nas to na razie nierealne:) Buziaki dla was:)
młoda mama mój synek w tym wieku zjadał prawie cały słoiczek zupki, te takie najmniejsze:) Ale rzadki kiedy udało mi sie go przekonać do słoiczka, wolał moje zupki :p

młoda mama skoro przy połowie zaczyna wypluwać to chyba oznacza że jest już najedzony:)

Pielęgniarka juz postawiła synkowi bańki, byl bardzo dzielny, nawet nie zapłakał i leżał całe 5 min:-)

Hej. U poloznej masakrione. Pobrala mi morfo i cyto.... no i prawdopodobnie znowu mam grzyba!!!!! Nie wiadomo z czego :/ z A. w ciagu trzech miesiecy wspozylam raz, codziennie uzywam zelu intymnego... wkurzylam sie tak ze szok. Za dwa tygodnie mam zadzwonic jak przyjdzie wynik i w razie co recepte da mojej kuzynce... tyle ze 15 to mi sie @ zacznie czyli zaczne kuracje kolo 21.04 a 26.04 wyjezdzamy... skontroluje to dopiero w lipcu, chyba ze przerzuce wizyte w maju na czwartek i w czwartek tez gina zalicze bo on tylko we wt i czw przyjmuje...

MLODAMAMA widocznie juz po polowie sloiczka jest najedzony. Moja w tym wieku jadla 3/4 sloiczka, czasami caly.

Paulina ja jak leżałam w szpitalu to tez mialam grzyba i dawali mi super tabletki dopochwowe bralam je rano i wieczorem przez 5 dni i wszystko zniklo pieknie mam sporo jeszcze tych tabletek bo bralam przez 5 dni a lezalam 25 dni wiec troche mam a troche wyrzucalam w szpitalu.

heja.'

Paulina u mnie to diabelstwo powraca bardzo czesto. i jak lecze to ja, dodatkowo Ł dostaje tabletki. Ja uzywam plynu do higieny intymnej przeciwgrzybicznegop. dwa razy nie uzyje i mozna sie zaj....ć tak swedzi, piecze i wszystko co najgorsze.

zagladam codziennie, ale z pisaniem to juz wymiekam. rece bolą.. nogi bolą.. padam. codziennie coś do roboty jest, do tego chlopcy wymordują ciąglymi klotniami, bojkami i spacerami.

Mloda moi w tym wieku jedli duzo.pol sloiczka to by wciągnął i nie poczul ze coś w brtzuszku ma. Jeden i drugi pamietam ze jako 7-8 m-sieczniak potrafil pochlonąc duzy jogurt ( ten ok 330 ml ) i bylo malo.

reklama
Do góry