reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Heja.

U nas w kosciele miejsce jest. dzieci 44 szt. w lawkach miejsce na 6 doroslych osób jest. no ale.. jak ksiądz sądzi ze te dzieci dadzą rade. nIEKTORE WYSIEDZĄ, no ale niektore.. zeby tylko lawek nikt nie porozkrecał.

dziś ostatnia proba, jutro spowiedz. a ja zaraz do lekarza jade.

reklama
Hej

Jeju jak ja wam zazdroszcze tego ciepla u nas dzusiaj znowu taka zimnica ze szok. Z lozka mi sie nie chce podnosik Zu mnie obudzila patrze a ta sie cala rozebrala wszystko wraz ze skarpetkami i pampersem. Dzisiaj tylko do kosmetyczki, do sklepu i do domu chyba ze sie ciut ociepli w co watpie

U nas tez cieplo!!! Boziu, pewnie to cieplo opusci nas tak samo niespodziewanie jak przyszlo wiec nie mozemy tegp marnowac :) gotujemy obiad zeby tylko podgrzac jak przyjdziemy, zjemy i znowu sruuu na podworko ;) Nicole ma nowego kolege Josepha ktory ma calkiem przystojnego tate hahaha :p a tak serio to fajnie sie dogaduja, Joseph nawija po angielsku a Nicole mruczy po swojemu ;p

OLCIA ja nie widzialam slonca dwa i pol tygodnia wiec teraz wy sie meczcie :p

Juz was nie lubie a Ciebie Paulina szczgolnie bo pojechalss i zabralas slonce ze soba ;D

Notmalnie nie ktorych facetow mam ochote powiesic za jaja ;/ kol do mnie zadzwonila w skrocie z bylym facetem walcza o dziecko w sadzie a wczoraj mieli badania w glowie w redeku czy jakos tak to sie nazywa i chamisko ja skopal i dusil no czlowiek porazka ;/

Hejka:)

olciaa masz racje paulina zabrała nam słońce:p:p Ale pomęczymy się do niedzieli i u nas tez w końcu będzie ciepło:) O ile nic się nie zmieni:)
renata powodzenia u lekarza:)

Dzisiaj wyjdziemy tylko na chwile na dwór albo w ogóle;/;/ wieje niesamowicie;/ siostra przyjechała z córą na nockkę to dzieciaki chociaz się pobawia ale do wieczóra na pewno zdążą sie pokłócić:p
Zdjęcie0685.jpg To ja tez wrzucam fotkę:p Synek na huśtawce u swojej prababci:-)

Miłego dnia

Załączniki

• Zdjęcie0685.jpg
    Zdjęcie0685.jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 52
reklama
U nas dzis znowu wieje i leje, w nocy co chwile sie budzilam przez ten wiatr:sorry:
Renata dzieciaki dadza rade wg mnie w tym wieu juz rozumieja ze nalezy sie zachowac, chyba ze sie myle:confused2:
Mloda mama, znajoma ma taki wozek i sobie chwalila, mi wizualnie nie podobaja sie wozki z podowojnymi kolkami:-pcena calkiem fajna, ja za spacerowke placilam 400 zl z hakiem ale dlugo uzywalismy, jeszcze czasami jesienia Bartek jezdzil w niej.

Do góry