reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

U mnie @ na szczescie obecnie są reguralne. tzn to jest pierwsza po poronieniu, ale zawsze mialam na początku miesiaca.

reklama
ja tak jak dziewczyny nie pozwolilabym zeby facet tak mnie traktowal :) ale kto jak woli

renata ja chce zeby to zniknelo w koncu

paulina ja tez mam to w 4literach ale bardziej interesuje mnie ti co kieruje takimi osobami i nie uwazam zeby byla gruba jest normalna :)

po prostu tak jak myslalam ze niektorzy rodzice sa jakos dziwnie zakomplekieni do mnie to ona nawet tekstem walnela ze moglaabym w ciaze zajsc bo chuda jestem i bez cyca :D haha nigdy nie mialam wielkich cyckow a to mi nie przeszkadza :p a Zu jest normalnych dzieckiem nie wiem ile wzrostu ma ale wazy ok 11 kg :p sa ludzie i taborety :p

wamki tak walneta ta druga ciaza tak na nia zadzialala chyba bo bardzo pier.... sie zrobila :D

tfut tfu od stycznia lub grudbia pojde do pracy :p na sama mysl mnie mdli jakos :p

magda czekam na zdjecie
happy Zuza jak je to chodzi biega bawi sie wszystko na raz czasem ale staram sie ja doprowadzic do porzadku ze je sie przy stole ale czasami bierze i na dywanie dziubie sobie :p

cos mialam jeszcze komus skrobnac ale wypadlo mi z glowy

renata a oni na pewno maja jednego ojca? bo przeciez rodzenstwo jest zawsze identyczne hahaha paranoja ;/

HAPPY moja Nikola ma 87cm i 13kg. Wyglada normalnie moim zdaniem.

Ja mam regularne @ ale to przez tabsy. A tak apropo zazywa ktoras z was vibin?

Madzialena-ostatnio miezylam dennisa 2muesiace temu i było 97cm
Wampi-to tak jak Dennis
Renata ja od kiedy zdjelam implant to bardzo nieregularnie.
Paulina-waga di wzrostu chuba okey:)

Byliśmy na truskawkach na polu bo tam są dobre i tanie i ja zbieralam a Dennis jadł:)

Paulina, jesli sie nie myle Milena takie miala. Wg mnie waga Nikoli jest normalna a co ja mam powiedziec na mnie patrza jakbym Bartka glodzila, kazdy rzuca tekstem ze taki chudy. 14,5 kg a 100 cm.:sorry2:
Happy u nas juz truskawki sie koncza, bylam na wsi nazbierac na kompoty ale tylko 6 zrobilam bo Ł nie lubi ja w sumie tez, dorobie jeszcze z wisni i dla malego wystarczy, Bartek oczywiscie truskawek nie lubi:sorry2:z owocow lubi tylko banana, jablko, borowke i to od niedawna a i tak nie zawsze zje:sorry2:

Anula moja przyjaciolka ma taki problem z ludzmi i ich opinią jesli chodzi o jej syna. chlopak ma 10 lat, wazy 22 kg i oazdy wyszukuje choroby, lub zaniedbania rodziców. bo jak to?? taki chudy. Faktycznie jest szczuply, taleze biodrowe sterczą, w kolanach grubszy jak w udzie, ale Ona ( matka mlodego ) jako dziecko identycznie wyglądala. taki pająk topik. tato mlodego tez.ma ok 175-180 cm i wazy ok 60 kg.

Ale durniom nie ma co tlumaczyć. kolezanka odpowiada ze ona zajeta jest malowaniem paznokci wiec na gotowanie dla dziecka cza brak, temu taki chudy. sua niski?? ze strachu nie rosnie :D

nas truskawki tez juz sie konczą. ale narobilam sporo.Dla Ł. i dzemy ja lubie. mlodziez moja dzemow nie jada,F nie pije czerwonych soków, i nie jada nic czerwonego oprocz jablek.
z owoców tylko jablka i banany i czasami arbuz. z warzyw marchew, kapusta surowa. ot cały repertuar witaminowy mego pierworodnego :)

hej z ranca :)

od wczoraj u nas piekna pogoda a dzis zadnej chmurki na niebie :)

paulina nie pomoge ja bralam odpowiednik yasmin i byla tragedia bo caly chodzilam wkur.... ze bez kija nie podchodz a przychodzila @ to oaza spokoju wiec rzucilam te cholerstwo :) a po zabiegu dopiero mi sie wyregulowala @ i mam ci do godziny i trwa krotko nie tak jak kiedys :D

ja teraz zmierzylam Zu i ma 76cm a tak wyglada moj grubasek :D

co do owocow ja kupilam mamie zeby posadzila poziomki i truskawki ale jakos malo ich bylo ale Zu zjadala w ten sposob ze sok wyssala reszte wyrzuca a najbardziej jej wisnie smakuje gdzie ja np ich nie nawidze :p arbuza banana zje ale z arbuzem robi to co zreszta sok a reszta be :D

renata podpisuje sie ppd tym co napisalam dwoma rekoma ze z durniami nie ma co wchodzic w dyskusje bo najpierw zniza Cie do sqojego poziomu a pozniej pokonaja doswiadczeniem
wiecie co powoli trace pomysly na obiad :/

edit

a jak wali do mnie tekstem co ona taka duza(wysoka) ze zdziwieniem to im odpowiadam ze niska nie bedzie bo nie ma pokim byc niska hehe nie ktorzy czepia sie kazdego szczegolu nawet tego ze pieprzyk ma gdzie indziej niz ktos tam :d a nawet czasami sa teksty ze wyglada jak chlopczyk haha :p

a powiedzcie mi wasze dzieciaczki tez 5ak maja ze czy leza siedza musza tanczyc ? Zu to jak np jestesmy na placu i pociag jedzie dzieci patrza a Zu wstaje i tanczy albo jak gotuje i sie obija lyzka albo stukam to tanczy obojetnie czy to muzyka czy stukot itp

Ostatnia edycja:
wampi moze u mnie tez przez godz bedzie cisza bo Zu wlasnie usypia :D bo od 6.30 juz wariuje :p ja wczoraj pranie zrobilam wiec dzisiaj prasiwanie mnie czeka :D

a wlasnie Paulinka jak tam ci idzie prasiwanko? hehe :p

Hej:) my właśnie wstawiamy:)
Olcia-jak chłopiec? Hahah co ci ludzie w głowach mają:/
U nas pogoda też ładna:) musze zrobić pranie i na dworze powiesić:)

reklama
happy no nie widzisz czysty chlopiec tylko siuska brak a jak scielam jej wlosy to juz wole krzywde dziecku wyrzadzilam :D haha
w koncu lato pelna para przyszlo oby tak do konca bo i humor inny :D ja to okna musze jeszcze pomyc firane wyprac :p

Do góry