reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć kochane

Nie dam rady Was nadrobić:sorry2: ale obiecuje być juz na bieżąco

Weekend super udany:biggrin2: W sobotę wybraliśmy się w końcu na te dinozaury, pojechaliśmy też do zoo safari a na wieczór zaliczyliśmy jezioro:tak: Spaliśmy u teściowej, dzieciaki szalały do 23 ale co tam, raz nie zawsze. Wczoraj po południu wróciliśmy, pokąpaliśmy się w basenie, pojeździliśmy rowerami aż po 20 Damian padł w foteliku na rowerze.

Młody ujeżdża dina
Zobacz załącznik 632747

reklama
Witajcie,
U nas tez upaly, eh nienawidze takiej pogody dla mnie 25 stopni to max ale co poradzic.Wczoraj tak goraco bylo ze dopiero po 18 wyszlam z Bartkiem.
co do figury u mnie wszytsko w brzuch idzie:wściekła/y: ostatnio schudlam 2 kg ale bez ciwczen i diety jeszcze ze 4 i bedzie ok:-p
Madzialena wczoraj nie zagladalam wiec dzis zycze wszystkiego naj ;*
Asik, fajnie ze wypad udany, my wybieramy sie do zoo ale gdy Ł ma wolny weekend zwykle jest cos do zrobienia albo pogoda do kitu itd, chyba sama z Bartkiem pojade.
U nas w koncu Bartek kupe na nocnik robi bo juz dosc mialam prania majtek, do tego w nocy wstaje z suchym pampersem wiec chyba odwaze sie i zaczne go klasc bez;-)

Liza-ja jak pisałam chciałabym przytyć:)
Asik-fajnie ze wypad udany:) ile Damian ma wzrostu bo strasznie wysoki się wydaje na tym zdjęciu:)

My dopiero wstalismy i pijemy kawę:)

Olcia no widzialam jak mala dreptała :-) kiedy sie na plac umuwimy ? :-) Moja Hania z checią z mala sie pobawi a Ty odpoczniesz :tak: :-)
I ile wejscie w Polkowicach kosztuje?

Anula gratki postępów kupkowych;-)

Happy młody ma 88cm. Jak byliśmy nad jeziorem to było jeszcze dwoje 2-latków i on najwyższy był

Liza ja tam za wieszak się nie uważam:p Ale jak kto woli mam tam gdzie powinnam a nie mam zbędnego. I nie patrzę na to żeby byc przerażlwie chuda tylko wysportowana dla zdrowia i ładna dla mojego oka:p

Anula brawo dla Bartka!!!!

Asik moja też tyle miała na bilansie 2latka chyba

Asik, Bartek na bilansie mial chyba 90 cm wiec podobnie;-)
Kasiek, dzieki juz myslalam ze nigdy sie nie doczekam, siku juz dawno wolal a kupa szla w majtki ale od kilku dni zlitowal sie:-p

Anula oj wiem wiem... D zanim się nauczyła to pół roku się chowała co ja się majtek i rajstop oprałam bo to zima była to moje znam ten ból buahhahaha

Liza chetnie i pisze sie na to :D ale zeby sie ciut ochlodzilo bo to katorga bedzie na tym placu w ten skwar :/

anka super ze kupka trafila tam gdzie powinna a nie w majciochy hehe xd

reklama
Asik -wygląda na wyższego:) ja Dennisa mierzylam jakis czas temu to było 97cm.
Anula-gratki dla Bartka.

My dopiero z miasta wróciliśmy bo pojechaliśmy po grę dla kuzynostwa S. I jutro będziemy do polski wysyłać

Do góry