reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

heja.

Bosz jak duszno. na golasa bym polezala, ale dzieci w domu. wiatrak troche ratuje.Chłopaki w basenie sie prawie bez przerwy.

dziś bylismy ostatni raz na SI. kolejne zajecia moze wiosną :)
e nastawia
ja jutro na USG. do tej lekarki co jej zdaniem miesniak to nic, poronienie to tez w sumie nic. no zdarza sie. Nie na jakis wysyp informacji.

reklama
Hejka:)

wampi u nas podobna pogoda;/ całą noc padało, jest zimno i na szczęście chwilowo przestało padać. Może uda nam sie pozniej wyjść na jakiś spacer

My juz po wizycie u okulisty, Piotrusiowi bardzo się podobało musiał zakrywac oczko i pokazywać zwierzątka:p Na szczęście wzrok ma dobry, nie zezuje i następna kontrola za rok:)

wampi u nas tez deszcz i chlodno :p jak nie urok to sr**ka :baffled::blink:

Dzis dzien lenia, obiad mam z wczoraj, tylko ogarnac w domu trzeba ;-) ranie juz poskladane, potem pozamiatam itd. :-)
de ntyste z danielem zaliczylam, zabka jednego ma zrobionego, i wyrwala mu dwójke bo juz staly wystawal i ten mleczak byl tak na ukos :-) Daniel zadowolony bo mu przymrozila i wogole go nie bolalo :-D ale super zmiana, a 3 mies temu przy kazdej wizycie plakal, nawet jesli ona nic mu nie robila :tak:

liza ale masz dzielnego synka:-)
wampi u mnie w rodzinie siostra nosi okulary a jej córki maja poważne wady wzroku. Ze strony D. dwaj bracia tez noszą okulary więc wolę kontrolować wzrok P., lepiej szybciej wiedzieć jak cos się dzieje:)

Pozniej mam zamiar zrobic sałatke z ogórków gruntowych do słoików, teściowa juz tyle nam dała że nie wiem co z tym robić:p

Ostatnia edycja:
Witam z.... Rana :-D dopiero zjadlam sniadanie. Wstalam o 6:40. Tak mysle czemu mi mama nie przyniosła kornelii bo na 7 do pracy a dzis w nocy urzędowala u nich.Okazalo sie ze mama zaspała :-D o 7 kornelia sie obudziła. Zjadła i nie chciala spac o 8 ale zasnela 40minut pozniej i do teraz spi :-D tak samo jak i K. bo on po nocy.
Madzialena to super ze wszystko ok :-)
U nas tez planuje wizytę u okulisty kornelii. Ale to sa odległe plany :-) Ja mam wadę - 2.25 na jedynym i drugim oku. K. ma plusy.
Ja okuliste tylko odwiedzam przy zmianie okularów :-) jak na razie były to 4 wizyty w ciągu 8lat :-D
Tylko czeka mnie wizyta u dentysty :'( boje sie... Zwlekam z tym juz z 3lata. Mam stracha bo juz jedna szóstkę wyrywalam na NFZ co bylo głupota i mam zle wspomnienia. Wole rodzic niz zęba wyrywać!
No i jeszcze neurolog... Rejestrowałam sie miesiac temu na 22 września... O i na dniach gin bo tabletki sie kończą :p

Hej dziewczyny:)
Madzialena-dobrze ze zdrowe oczka ma;)

Liza-Dennis strasznie płacze u dentysty:/ a Twój synek dzielny jest.
U nas gorąco właśnie sie opalam mam jeszcze 20min bo później S. Z pracy wraca

happymum ja też z chęcią bym się poopalała ale pogody nie ma;/ dobrze że chociaż po południu troche sie ociepliło i już nie padało:)

Hej

Odebrałam wczoraj Oliwii wynik ASO i niestety nadal jest za wysoki. Chociaż ten wynik i tak jest super w porównaniu z tym co był po szpitalu. Dostała antybiotyk ( od marca ciągle bierze anty) i za 3 mc powtórne badanie

No i nie wiem czy się chwalić żeby nie przechwalić:-D Od poniedziałku młody lata bez pampka. Początki były kiepskie ale teraz zaczął ładnie wołać. Wczoraj była tylko jedna wpadka, tzn zawołał ale nie zdążył na nocnik. Jestem z niego mega dumna:happy:

Madzialena super, że ze wzrokiem wsio ok

Liza brawo dla Daniela. Ja też muszę wyrwać O. mleczaka bo stały już z boku wychodzi i się zastanawiam jak to będzie

Asik-zdrówka dla Córki i gratki dla synka.
My jeszcze w łóżku, Dennis bajki ogląda a mi nie chce się wstać bo mleka do kawy nie mam:/

reklama
Do góry