reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

heja.

u nas niby ulewa w nocy byla. ja slyszalam tylko deszcz. :D
no ale w radiu mowili ze najwiecej wody deszczu na podlasiu to w naszym miescie.

ja jeszcze u rodziców. niewiem o ktorej do domu dotre, bo Ł auto sklada. chyba ze mnie kolega brata samochodem odstawi. Jutro te wesele, a ja musze chlopcom koszule poprasowac, sobie kieckie ( jeszcze niewiem w ktorej ide ). aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! wina nie kupilam. kuuuuurde! ide do sklepu.

reklama
Olcia dasz radę. Najważniejsze że mała nie płacze. Wtedy byś miała powód do zmartwień ;) jesteś fryzjerka?
Madzialena ale fajnie masz! Moja oszalała. W nocy się budzi jak noworodek i dziś o 6 pobudka tym razem przez jej brata ...
Paulina mama widzę ostro chce rządzić? ;)
Renata wino młodzi życzą sobie? my też chcieliśmy :)
Happymum o to będzie wyprawa ..

Paulina-jedziemy autobusem, około 6h. Dennis lepiej znosi autobus niż auto.
Wczoraj w południe zrobiłam test i był negatywny, dziś rano tez jedna kreska a @ nie ma jak narazie. Chyba w tym cyklu sie nie udało:/

Maciejka-w uk bety nie robią.
Paulina-na razie czekam jak nie dostane @ przez kilka dni to znów zrobię test. Kupiłam takie super czułe co wygrywają 4dni po zsplodnieniu ale słyszałam ze to zależy of organizmu też

maciejka nie strasz :-) Mój synek juz dawno tak długo nie spał więc się cieszę hehe
happymum​ może w następnym cyklu się uda:) trzymam kciuki:) tylko dlaczego nie masz @ mialaś już tak kiedyś?

Ostatnia edycja:
reklama
Madzialena-Szczere mówiąc czasem mi sue spóźnia ale zwsze bolą mnie pirsi i brzuch a dziś nic ale zobaczymy jak to będzie:p wszystko pewnie przez to ze za dużo o tyn myślę

Do góry