reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

olcia to super że w pracy Ci sie podoba:-) Ja złożyłam cv do sklepu z odzieżą ale na razie mają urlop i czekam może zadzwonią:)

Moja siostra była dzisiaj na usg i w końcu będą mieli synka, maja już dwie córy, szwagier zadowolony oczywiście:)

My już po obiedzie i idziemy na spacer:)

reklama
Paulina jak ten czas leci, dopiero Magda slubowala a zaraz Ty:-D
Madzialena moj brat ma miec dziecko, termin na 30 padziernika bardzo chcieli dziewczynke bo jego narzeczona ma juz synka z poprzedniego zwiazku ale bedzie chlopak prawdopodobnie Hubert:-p

Renata ja mamto samo. jeszcze rok temu się tu u was zapierałam ze nie chce drugiego a teraz zazdrość mnie zjada jak widzę koleżanki w drugiej ciąży. No ale ja to sobie jeszcze poczekam na kolejnego malucha. Powiedziałam różnica max 5 lat jak się nie uda to pasuje i koniec.

Czy któraś z was miała nadżerkę?
Mi wyszła w 5 m-cu ciąży i żaden lekarz mi nic konkretnego na ten temat nie powiedział. Za miesiąc mam wizytę u trzeciego ginekologa do trzech razy sztuka może ona mi coś doradzi. A jak nie to znalazłam cytologa podobno świetna i bierze za wizytę z badaniem tylko 100zł. I to bez zapisów idę czekam w kolejce i tyle. i w sumie przyjmuje od 16 więc całego dnia u niej nie spędzę hihi.
jedni mówią żeby przed ciążą wyleczyć inni że żeby poczekać to może się wchłonie a jak nie to wtedy leczyć.:rofl2:

Renata 8 pak haha
Happy ale już na zawsze przy jednym?
Madzialena Anula moja siostra też w ciąży. Termin na 29 październik.
Papitka ja miałam. Którego masz stopnia?

Aniula-u nas jak będzie chłopiec no na 100% będzie Dylan a jak dziewczynka to Jessica lub Emilia innych imion pod uwagę nie bierzemy :) hahaha ale mamy jeszcze czas ;)

ANULA a daj spokoj. Chce juz wrzesien bo sprawy organizacyjne mi niedlugo psyche zniszcza.

Ja uwazam ze roznica tak do 4 max 5 lat jest ok. Wiecej juz nie. Dlatego A. to by juz chcial, ale ja narazie mysle mozgiem, bo na jednym pokoju w czworke to troche ciasnota. A mieszkania nadal nie mamy. Mloda do przedszkola nie moze isc. Psyche bym miala zryta tak ze szok.

maciejka. II stopnia.
happy ładne imiona. miło tak planować co?

Paulina mi też do 5-go roku życia max. później już dam sobie spokój. Jakbym mogła to juz bym chciala miec drugie no ale takie życie.

Ostatnia edycja:
Papitka imiona wybrane od kiedy mieliśmy po 17lat :D ale wózki ogladam i nawet dla dziewczynki mam już wybrany :D:D
Paulina-zgadam sie z tobą zawsze najpierw trzeba mieć warunki u mnie pokój stoi pusty wiec miejsce jest

anula, maciejka moja siostra ma termin na 30grudnia hehe:) Będzie Staś:-) Fajnie bo ja urodziłam P. też zimą więc jak znajoma odda mi ciuszki co jej dawałam po małym to moja siostra bedzie miała:)
paulinł ja też nie wyobrażam sobie że miałabym teraz mieć drugie dziecko:) po za tym trzeba sie troche usamodzielnic bo nie zwalimy się mojej mamie z drugim dzieckiem na glowę, na razie jest dobrze jak jest:)

reklama
Cześć to JA :D
Wracam juz do Was :p

No wiec czas leci i widze Paulina stres Cie pożera... czekaj na ostatni tydzien :D A w dzien slubu polecam z rana walnąć meliske ;) Mi pomogła :)

Wesele wszystko udane..

Co do przygotowań to oczywiście ze tesciowa chciala mi rządzić we wszystkim!
Sale stroilismy na jasny roż z białym, a ta mi wpada podczas strojenia na sale i przynosi serce z kartki z bloku oklejone na czerwono i mowi ze to ma wisiec za nami (Mlodymi) bo jest piekne.. Powiedzialam jej ze jest tak brzydkie ze az patrzec nie moge i zeby lepiej mnie nie denerwowala.. bo w Pt chodzilam taka wkurzona ze wyc mi sie ciagle chcialo. To tylko powiedziala ze tyle dziewczynka sie napracowala(bo jakas dziewczynka z gimnazjum jej to robila) a mi sie nie podoba... I zabrala sie i wyszla. Ciagle tylko nakazywala, rozkazywala, dogadywala, a tak naprawde w niczym nie pomogla tylko nerwow mi napsula tyl co nie miara!!

W sobote luzik( tak jak pisalam meliska zdala egzamin o 7 rano sobie wypilam,nim pojechalam odbrac bukiet slubny) za to moja mama sie stresowala wiecej niz ja:p zalecilam jej meliske ale chyba zapomniala z wrazenia :D

Moje dziecko przetancowalo do godz prawie 23 wszyscy w szoku byli... pozniej zrobilam jej mleko i taka pani z nia siedziala i wstala gwiazda o 7 rano.. Masakraaaa :D

Aa Paulina twojej mamie gozdziki sie nie podobaja a ja mialam z nich bukiet slubny, T butonierke i ja we wlosach tez gozdzika mialam :) Ladnie wygladaja, tak bogato moim zdaniem :)

Mala sie rozgadala w PL, lubi powtarzac jak sie cos do niej mowi, byl wielki placz wszystkich jak odjezdzalismy bo jednak 2 msc to kawal czasu.
Dzien przedwylotem goraczka ja dopadla... zębiska ida.. Na dole na 2 jedynki i 1 czworke. Na gorze 1,2 i jedna 4 :p smiesznie to wyglada:)

W ogole siostra T miala termin na 6 sierpnia a urodzila w srode a w obote slub byl... I byli z ta kruszyna.. malo sie nie poryczalam jak ja zobaczylam.. taka pyciulka mala.. 54cm i 3400g.. zlozyla nam niunia zyczenia i zdjecie wspolne i poszla z niania swoja na gore do pokoju hotelowego.

Hmm co do dzieci.. moj mi naburkuje o drugim.. ale nie nie nie.. chce miec ale nie teraz... Ale jak zobaczylam ta kruszynke siostry T jak pojechalismy w tyg po weselu to tak mi sie Maja przypomniala taka tylko ze jesc, kupa i spac :D ale nie nie.. narazie nie ;) Mowie do T ze jak bedzie wpadka to bede kochac jak swoje a narazie nie planuje :D Bo ost przed tym stresem slubnym zdarzylo sie zapomniec tabsow wziasc, ale wtedy byla oslona u T, hahahha

DSC_2125.jpgDSC_2135.jpgDSC_2220.jpgDSC_2585.jpgDSC_3269.jpgDSC_3422.jpgDSC_3472.jpg

Załączniki

• DSC_2125.jpg
    DSC_2125.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC_2135.jpg
    DSC_2135.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC_2220.jpg
    DSC_2220.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC_2585.jpg
    DSC_2585.jpg