reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Czesc Magda!! Ostatnio sie nawet zastanawialam na co mi ten slub ;) zamien sie ;) bo ja juz chce po byc... gozdziki mi sie bardzo podobaja w kosciele ;) bukiet tez bardzo ladny ale zakochalam sie w tych rozach z brylancikami, A. bedzie mial z roz butonierke a druhenka bedzie miala identyczny bukiet tylko z rozowych roz. Tyle ze moja mama uwaza ze gozdziki to PRL a jak juz bukiet z roz to wszystko w rozach :banghead: ale to jak walenie glowa w sciane wiec ja juz nawet nie mowie ze to albo tanto zalatwilam. Ona jest nawet oburzona tym ze mamy tort i smaku truskawowym a nie nadzienie czarny las bo ona lubi :banghead: nie wazne ze nam bardziej smakowal. I to ze mamy takie ciasta a nie inne no i ze wodka tez bedzie inna jak Pan Tadeusz... a wlasnie jaka mieliscie wodke? ;)
HAPPY co do imion ok wam sie maja podobac ale do Jessiki to ja mam uraz zyciowy haha :p

Edit
My dla syna napewno Sebastian a dla cory nie mam pojecia. Mojemu A. bardzi podoba sie Izabela ale oczywiscie przy ciazy z Nika moja mamusia mu nawciskala bo jej sie nie podobalo i wogole jest okropne.. ale uwazam ze przy corce bardzo prawdopodobna jest wlasnie Izabela ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam. Nie dalam rady z rana sie tu zjawić. Po 7 pobudka. O 8:20juz na miescie z bratowa.
Po 10powrót do domu.
A Kornelcia gorączkuje dalej. W nocy bylo 39stopni. Z rana 38.3 po czopku. Teraz wacha sie co chwile od 37.1 do 38.5
Teraz doszedł kaszel.
Wczoraj w przychodni mowila ze moze jej sie cos zacząć ale dala tylko witamine c dla niej. Nie zbadała jej płuc. Dzis ma lekki kaszel.
Stwierdziliśmy ze pojedziemy znowu do rodzinnego ale do innej kobiety. Mała spała do 16:30 a lekarz do 18. Przyjeżdżamy 10minut przed 17 i co? Nie ma jej! Bo po co siedziec jak nie ma zarejestrowanych ludzi po 5.
Z rana małą przeczyscilo teraz juz ok. Caly dzien śmieje sie piszczy krzyczy pluje :-D jakby nie miala gorączki :-D
Na izbie pracuje wujek powiedzial ze po 6 tylko przyjmą bo rodzinny jest do 18 wiec nie ma szans przed 6 zeby nas wzięli

Nienawidzę takiej okropnej pogody. Musze spac wtedy bo jestem nie do zycia... Spalam razem z mała dzis :-D

Juz wiem czemu mama tak panikuje o Kornelie. Moj brat jak byl maly mial gorączkę i okazalo sie jak przywieźli go na izbe ze jeszcze chwila i by bylo koniec z nim ...
Ja oczywiście jestem spokojna a mama w panice :-D

LUCYPP z goraczki by sie skonczyl? To chyba musialo byc co innego ;) moj tata w tamtym roku mial zakazenie krwi od drasniecia gwozdziem, gdyby go szefowa nie wyciagnela do lekarza bo nie wiadomo bylo od czego reka puchnie to lekarze mowili 48h i 2m pod ziemie... przy okazji wykryli mu tej bolerioze od kleszczy.

Tak cos mowila :-) tez chyba zemdlal :p jeju czas cos zjesc bo od rana nic...
Jeju no nie moge! Czy to ząbki czy przeziebienie. Patrze na nia i albo palec albo piastka w buzi. Albo przygryza warge albo robi dzióbki albo zabawki gryzie. No ale ten kaszel...
Ale mi sie dzis chcialo śmiać :-D bylam z bratowa w szmateksie. Spotkałam babcię i rok ode mnie starsza ciotkę. No i ja juz po godzinie odpadłam i chodziłam tak za tą ciotka :-D i tak sobie patrze na spodnie po jednej stronie a ciotka po drugiej. I tam szukam a ciotka tak stoi i patrzy na starsza kobietę i dziewczynę z mojej wsi. I rozmowa miedzy nimi
-Mamo patrz to ta co w ciazy byla -ktora? - ta w okularach -to kto do niej chodził -taki Kołodziej z miasta
A moja ciotka obok nich i woła mnie "Karolina chodź bo cie obgaduja!" :-D dziewczyna oczy zrobila wielkie zmieszala sie i głowa w dol :-D
Najlepsze jest to ze ta dziewczyna jest dwa lata młodsza ode mnie a co tydzien martwi sie ze jest w ciazy :-D Bratowej przyjaciółka jest siostra jej przyjaciółki i wszystko wie :-D

Paulina- to wasz slub i robcie po swojemu, jak uwazacie, jak wam pasuje i jak wam sie tylko podoba! Wodke mielismy zubrowke biala. Tesciowej tez ciasta nie pasowaly ze od kobiety ktorej nie zna ze tort od tego goscia a nie skads tam.. na szczescie juz po :D

Lucyp- teraz panuje 3dniowka

Paulina-jessica to była pierwsza moja lalka której sama nadałam imię, miałam 5 lat:) i do dziś mi się to imię podoba, Emilia jest po mojej ukochanej babci, to najbliższa mi osoba. A Dylan zawsze podobało mi się i długo sie wachalismy między Dennis a Dylan. Mój S. Ma na imię Sebastian:)
lucypp-zdrowka dla małej!
Okazało się ze podróż do Szkocji potrwa 10h... jestem przerażona:/

U mojej siostry będzie dziewczynka :)

Papitka i co gin zleca?

paulina czemu psycha zryta?

happy ładne imiona :)

Madzialena fajnie z tymi ubraniami :)

Magda pięknie!

lucy biedna mała :(
Niezłe plotkary :/

reklama
Papitka ja mialam w ciazy nadrzerke 2stopnia i po ciazy mialam laserowo usowane pierwsza @ po zabiegu masakra myslalam ze zaczne aciany rozqalac :)

Doczytalam co nieco jak Zu pojdzie spac to przeczytam reazte madzia super ze zadowolona jeates :) Majcia jaka pieknisia ;p

Edit ogarnelam was xd
Lucyp jam to nie sprawdzila pluc? Przeciez lekarka pierwsze przy kaszlu co robi to bada pluca gardlo no i zabki czy ida bo lekarza wiesza gdzie dotknac i wyczuc zabki dziwna

Paulina nie dziw sie mamusi w koncu jej jedynaczka wychodzi za maz i pewnie tez ma stres ale wiadomo decydujecie wy xd

Ostatnia edycja:
Do góry