reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MADZIALENA ale widzisz jak on wyglada jak siedzi prosto? Pasy powinny byc zakonczone rowno z barkami a nie na plecach. Ja nie mowie tego na zlosc ale tu chodzi o bezpieczenstwo dziecka i tak jak pisalysmy z magda to jest najwazniejsze. A kg sie nie licza bo gdybysmy szli takim czyms to ja bym Nikole dopiero z nosidelka przesiadala to wiekszego fotelika.

MAGDA o kurcze fajny pomysl z tymi medalami ;) a ty mialas druzbow?

reklama
Mówiłyscie coś o chętce na sex? ;)
1408355480149.jpg

Załączniki

• 1408355480149.jpg
    1408355480149.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 47
Hej postaram się was nadrobić:)
Co do chcenia:D mi sie chce prawie zawsze:p celibat dłuższy niż tydzień to nie dla mnie:)
Paulina ja zainwestowałam w fotelik 3in1 (9-36kg)najpierw jest taki od 9kg. Z pasami , pozniej masz taki bez pasów a na końcu rozkładasz i masz samą podkładkę pod pupę:D naprawdę polecam:D mam babystar :)
Csyoka-ja tez cię pamiętam:) dobrze ze mała się rozwija i rośnie:)
Mały znów wstał o 5:30:/ ale byl grzeczny wiec jeszcze pospalam trochę, teraz biorę się za sprzątanie; )

Co do fotelików. To moja się jeszcze mieści w nosidło, serio. Waży 8 kg. Ale jeździ już w takim 9 - 25. Bardzo fajny bo ma wkładki dla niemowląt i rozkłada się go na leżąco, więc można go wcześnie użyć. A synek jeździ już na podstawku :)

Ostatnia edycja:
Paulina- tylko swiadek i swiadkowa ;)

Maciejka- buhahhaha rewelka :D

Happy- a co ci Dennis sie tak przestawil??

Co do chcenia to hmmm roznie to bywa. Po naszym celibacie 6 tyg to chcialo sie codziennie jak przyjechal do Pl :D
Nawet noc poslubna byla hahha :p

A teraz jakos znowu mi sie chce bo chce :p a ten mi tylko liczy juz dzis 3 dzien nic nie ma, hahaha :D I jakby mogl to pare razy dziennie :p mi sie czesto zachciewa jak jest nieodpowiednia sytuacja :p

Szyjuje sie na miasto, nawet wlosy wyprostowalam a tu co? Deszcz :D

HAPPY ja nie akceptuje fotelikow 9-36. Dla mnie to co ma duza rozbieznosc nie spelnia do konca swojego zadania. 9-25 to takie max w przedziale jak dla mnie.
MACIEJKA sa dzieci drobne i wieksze, moja majac 10msc miescila sie w nosidelku ale co to za bezpieczenstwo skoro ona z glowa do gory jezdzila? :p ten mobi dobry ;) wy macie mc mobi czy jakis inny?
MAGDA buahahhaa no tak po takim celibacie to sie chce ale jak ma sie na codzien to juz gorzej hahaha

reklama
Paulina a ja sobie chwale, bo Dennis zawsze był wysoki a te 9-25 też dosyć małe są bo miałam taki, jak znajdę zdjęcie to ci wyślę jak on w nim wyglądał niecały rok temu. Druga rzecz ze na razie auta nie mamy wic rzadko w nim jeździ

Do góry