reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paulina a też Ci się tak długo nic nie pokazywało? Bo ten dzisiejszy test nic nie pokazał :/
Ja tak bardzo bym chciała a boje się że się zawiode.... To by był 6tc teraz..

Ja byłam w 6 tyg jak sie dowiedziałam o pierwszej ciąży. Koleżanka wspominała mi że jak leżała na porodówce to miała na sali dziewczyne która zrobiła test w jak jej się 2 tyg spóźniał i nic nie było a po jakimś czasie sobie przypomniała że może warto zrobic i wyszło że jest w 12 tyg...

Możliwe że nic mi na razie na tym etapie nie wyjdzie... Błagam tylko żeby jutro u lekarza sie wyjaśniło wszystko

Hej u nas po staremu:) ale Ty już jesteśmy zdrowi:) właśnie skończyłam piec Rogaliki z czekoladą:)
Renata-zdrówka dla O.
Magda-u mnie podobnie bo mały dziś okropny:/
Kiniorek -witaj :)

Czesc wam :* wieki nas nie bylo ;/
Natalia rosnie, gada jak najeta :) wieczorem to az dosc mam .

Siostra poszla do pracy i pilnujemy jej brygady codziennie, 8-10h - urwanie glowy przez co niema na nic czasu.
Zrobilam sobie prawo jazdy . a tak to nicnowego . ah no i Natalia juz w majciorkach :)

Ostatnia edycja:
Hej:)

u na dzisiaj pochmurno ale ciepło:) P. wczoraj obudził się z jęczmieniem na oku, miał troche spuchniętą powiekę, smarowalismy maścią, na noc też i dzisiaj juz prawie nic nie ma, tzn, widac już ujście ropy więc chyba obejdzie się bez lekarza

asik nie miałam ochoty ogólnie na przyjmowanie gości bo pokłóciłam się z D. do teściów nic nie mam:-)
magda tak w tym tygodniu dalej rozwożę gazetki, co każdą środę czyli jutro:) Maja byc podobno mniejsze, mam taką nadzieję:) Bo jak w tamtym tygodniu je zobaczyłam to masakra, 3 dni miałam zakwasy:) Ale teraz szybciej pójdzie bo już wiem gdzie, co i jak:) ewentualnie D. mi pomoże po pracy, dobrze to tylko raz w tygodniu więc myślę ten jeden dzień mogę się przemęczyć
kiniorek witam:)
milena hejka:) to super że u Was wszystko w porządku:) i fajnie że córa nie nosi już pampersów, gratulacje dla niej:-)

miłego dnia

Kiniorek myślę że jeśli była blada kreska to można Ci gratulować :D
Madzialena uu współczuję. Ja niedawno miałam też jęczmień ale wewnętrzny. Matko oko miałam jakbym boksa dostała i ten ból :-(
Milena gratulacje dla córki :)

U mnie dziś deszcz ...

pogoda do d*py, cały dzień leje

wczoraj wieczorem K. mnie tak wkurzył, że myślałam że mu krzywdę jakąś zrobię. Rano poszedł do pracy więc nadal niepogodzeni jesteśmy ale mu wysłałam smsa z życzeniami z okazji dnia chłopaka i drugiego, że nadal jestem wściekła:-p

Kiniorek gratulacje!!!

Happy mnnniam rogaliki...

Milena gratki dla Natalii za odpieluchowanie i dla Ciebie za zdanie prawka

Madzialena jaką maścią smarowałaś jęczmień?

reklama
KINIOREK powodzenia :) my tez nie dlugo bedziemy sie starac prawdopodobnie. Decyzja na 100% nie podjęta ale dwa tygodnie temu rzucilam tabsy i faszeruje sie femibionem ;)
ASIK my tez kosa lekka ;) o 0:30 sie poklocilismy ja ledwo patrzaca na oczy taka zaspana haha az nawet nie zabardzo pamietam to
MILENA gdzie ty sie kobito chowasz??? Gratulacje prawka! Ja zaczelam i skonczylam teorie w lipcu, jazdy zaczynam w grudniu, wiec moze do wesela szwagierki zdarze, czyli do 29.08 :-) jak tam z Sz.? Nadal w rozjazdach? Pilnujesz trojke dzieci siostry???? Boziu podziwiam :tak::tak::tak::tak:
WAMPI czy ja dobrze widze?! Zrzucilas 44kg??????????????????????????????

U nas ciepełko. Bylysmy na dwugodzinnym spacerku i mloda teraz kima a ja mam chwilke spokoju ;) Nie chce mi chodzic w innych butow, tylko conversy... jak sie drze jak probuje jej zalozyc inne to szok. Tylko "kopisy" i "kopisy"... I tak z tego wyszlo ze jedne buty adidasa miala dwa max trzy razy na nogach.. I zaraz zima bedzie pojda do szafy prawie nie uzywane, a w przyszlym roku beda za male... Buuu...
Bylismy ogladac wczoraj kolejne mieszkanie.. tak tak wiem juz wam truje tak tylki o tym ale nie moge sie powstrzymac. Trzy pokoje troche zaniedbane, ale fajna okolica, i jesli tylko ten gosc zadzwoni i powie nam przystepna cene to bierzemy. Cos sie przemaluje, cos sie umebluje i bedziemy siedziec dopoki nie bedziemy miec swojego. Szef wczoraj nas laskawie poinformowal ze zameldowal A. u siebie w mieszkaniu i wpisal go do kolejki na mieszkanie :baffled::baffled::baffled::baffled: Wiec wcale nie trzeba miec numeru zeby sie zapisac na mieszkanie, ale zrobil to dopiero wtedy jak zobaczyl ze juz prawieee sie wyprowadzamy 20km dalej i nie bedzie mial A. 500m od siebie...

Do góry