KINIOREK powodzenia

my tez nie dlugo bedziemy sie starac prawdopodobnie. Decyzja na 100% nie podjęta ale dwa tygodnie temu rzucilam tabsy i faszeruje sie femibionem

ASIK my tez kosa lekka

o 0:30 sie poklocilismy ja ledwo patrzaca na oczy taka zaspana haha az nawet nie zabardzo pamietam to
MILENA gdzie ty sie kobito chowasz??? Gratulacje prawka! Ja zaczelam i skonczylam teorie w lipcu, jazdy zaczynam w grudniu, wiec moze do wesela szwagierki zdarze, czyli do 29.08 :-) jak tam z Sz.? Nadal w rozjazdach? Pilnujesz trojke dzieci siostry???? Boziu podziwiam

WAMPI czy ja dobrze widze?! Zrzucilas 44kg??????????????????????????????
U nas ciepełko. Bylysmy na dwugodzinnym spacerku i mloda teraz kima a ja mam chwilke spokoju

Nie chce mi chodzic w innych butow, tylko conversy... jak sie drze jak probuje jej zalozyc inne to szok. Tylko "kopisy" i "kopisy"... I tak z tego wyszlo ze jedne buty adidasa miala dwa max trzy razy na nogach.. I zaraz zima bedzie pojda do szafy prawie nie uzywane, a w przyszlym roku beda za male... Buuu...
Bylismy ogladac wczoraj kolejne mieszkanie.. tak tak wiem juz wam truje tak tylki o tym ale nie moge sie powstrzymac. Trzy pokoje troche zaniedbane, ale fajna okolica, i jesli tylko ten gosc zadzwoni i powie nam przystepna cene to bierzemy. Cos sie przemaluje, cos sie umebluje i bedziemy siedziec dopoki nie bedziemy miec swojego. Szef wczoraj nas laskawie poinformowal ze zameldowal A. u siebie w mieszkaniu i wpisal go do kolejki na mieszkanie

Wiec wcale nie trzeba miec numeru zeby sie zapisac na mieszkanie, ale zrobil to dopiero wtedy jak zobaczyl ze juz prawieee sie wyprowadzamy 20km dalej i nie bedzie mial A. 500m od siebie...