reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Olcia, od dzis w carrefourze jest czytajacy kubus po 159 zl:-p
Magda u nas cieplutko:-p
Milena ja po odstawieniu anty okresu przez rok nie mialam, byl tylko gdy wywolywalam luteina, po roku wrocil do normalnosci co 33-35 dni mam tak jak przed anty
jesli chodzi o dzieci malo, bratu urodzilo sie kilka dni temu i jego narzeczona ma syna wiec 3 prezenty dla dzieci ale na swieta nie jezdzimy do moich rodzicow wiec kupujemy tylko Bartkowi

Ostatnia edycja:
Anula rok ; oo masakra ...

Jak znienialam tabsy mialam miesieczna przerwe , i @ jak zwykle przed tabsami w 29dc byla ... Dzis 31dc ... Dopiero dwa dni.

MILENA poczekaj pare dni. Mloda mama nie miala prawie 3 msc po odstawieniu tabsow. Na kazde jest inna reakcja organizmu, tak samo jak ja beznadziejnie czulam sie po vibin mini mimo ze niby taki sam sklad jak yasminelle ;-) a zabezpieczacie sie dodatkowo?
MAGDA o ktorej wy macie samolot ze nie spisz wogole? :p my jak mielismy o 7 to niby budzik nastawiony na 4.30 a ja od 2 nie spalam..

Paulina- samolot mamy o 6-20, ale my mamy 1,5godz na lotnisko...

Ja tez wzielam ostatnie opakowanie tabsow, zobaczymy czy moj mozg sie naprawi :D

Ale pierogow nalepilam, Maja dwa naraz zjadla, jak na nia to duzoo ;) troche pieprzu mi sie sypnelo hehe ale i tak sa dobre ;)

Ide sie pakowac, kombinezony zimowe brac, szaliki, trapery buhahhaha :D bo na Syberie lecimy :D

MAGDA wy taxi? My na lotnisko teraz mam ok 40min, ale ze ja teraz lece z innego a bede wracala na inne to A. bedzie mial do pokonania 1.5/2h trasy bo przez calutki Sztokholm bedzie musial sie przebic, a tatus zadowolony bo on zawozi mnie rano na to blizsze lotnisko gdzie caly czas autostrada bo nie bede Nikoli o 5 zrywac z lozka zeby mnie oni zawiezli ;-)

Paulina- sasiad nas zawiezie.. wiec i kasy zaoszczedzimy, na mleko bedzie dla malej :p bo taxi to 55f a on wezmie max 20f na paliwo tylko.. wiec roznica.. Majka wstanie pewnie z nami, zawsze tak wstaje, a spac pojdzie w poludnie.. ;) dluuuugi dzien nas czeka. Zawsze dzien przylotu mi sie dluzszy.. Spakowalam sobie ciuchy i hmmm dziwne ze tak malo wzielam :D buhahhahaha tylleeeeeee miejsca w torbie jeszcze :p

MAGDA nie chcesz wiedziec ile tutaj kosztuje taxi :rolleyes: z lotniska do Sztokholmu 2 tys kr/1tys zl ... a macie walizke? :p ja juz za Nikole place normalna cene jak za doroslego :eek: moze z 20zl roznicy..

reklama
Paulina- matkooo, ceny kosmos... A najlepsze jest to ze te taxi any firm nie maja fotelikow dla.dzieci ;/ porazka.a jak jezdzilismy z taxi z Polakiem to zawsze dzwonilismy ze z dzieckiem.i on fotelik mial taki na Maje odpowiedni!
Duzego bagazu nie bierzemy, tylko podreczne ;) My z Majcia juz spakowane :D a jakbysmy mieli duzy bagaz to jeszcze bym cala szafe wziela hehhehe. A nawet jak cos to od siory bede pozyczac ;)

Do góry