reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Nie wszyscy maja fb. Tu na BB tez jest zamknieta grupa...mysle ze jest to zbedne ...

My od poniedzialku bylismy w szpitalu , dzis wyszlismy . Mloda odwodniona, wymiotowala ... jestem padnieta nor malnie, marze o nocy we wlasnym looozku ;) juz ok tylko kupka nieco rozwolniona , lekka dieta przez kilka dni ;)

Sandra - jestem ZA jak najbardziej mi jakoś łatwiej wejść na fb nuz na bb mimo ze msm apke w telefonie
Milena -zdrówka dla małej
Dennis dzisiaj nie chciał iść do przedszkola i płakał jak go zostawiłam : / mam nadzieje że to jednorazowe :(

Czeka mnie wizyta u logopedy z Dennisem ehh zobaczymy co to będzie

Co do grupu na fb to robcie jak uwazacie ale ja nie majac fb mam czuc sie gorsza ze nie moge tam dolaczyc i uczestniczyc ?;p moim zdaniem fb jest od znajomosci i posiadania wlasnego konta prywatnego a grupy ? Hm, mysle ze jest tutaj BB i mozna tu pisac mozna tez zrobic watek zamkniety. Ale robcie jak uwazacie ja tylko udzielilam swoje zdanie ;)

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow !;)

Ostatnia edycja:
PAULINA w Olkuszu w szpitalu ..

NAtalia w pon , babcia wczoraj a S dzis wzielo ;/ cholerna wirusowka , pewnie i mnie to czeka ;/

Hej kobitki czytam Was caly czas ale jakos nie mam chwili aby cos skrobnac

Renata wielkie gratulacje
Magda udanego pobytu w PL pewnie niespodzianka sie udala
Zdrowka dla wszystkich

Renata zaciazyla femmefatale na dniach rodzic bedzie to ktora w kolejce do zaciazenia?:p

Asik super ze operacja sie udala

Jejuniu taka pogoda w kratke ze zastanawiam sie nad kupnem wiosennych rzeczy

Za tydzien sprawa w sadzie mam nadzieje ze ostatnia bo mam dosc nerwow

reklama
Olcia &&& za sprawe . Ja sie zebrac nie potrafie, jakos nie chce tatusia widziec .

Jutro zasowac musze po wypis do szpitala...

Moja Natalie szpital rozleniwil , w szpitalu pod kroplowkami siedziala i teraz jakis taki len , w dodatku ciagle gada ze ' raczka juz nie bedzie pic ' :)

Do góry